Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Mam toto...ale stale mi to pise ze "uzivatel neni v db"...a ako mam tam toho uzivatela pridat?

<?php
$MySQL_server="mysql.own.cz"; 

$MySQL_db="own_leosoft";

$MySQL_user="own_leosoft"; 

$MySQL_user_password="leopik"; 


$spojeni=mysql_connect($MySQL_server,$MySQL_user,$MySQL_user_password)  ;
$spojenidb=mysql_select_db($MySQL_db);
mysql_query("SET NAMES 'cp1250'");


$sql = mysql_query("INSERT INTO `test`.`klik` (

`id` ,

`uzivatel` ,

`time` ,

`body`

)

VALUES (

'1', 'BFU', NOW( ) , '0'

);"); 
?>
<a href="?akce=plus_bod&user_id=1" title="po kliknutí pridá bod">Klik</a>

<?php
$doba = 1 ; //v minutach
$MySQL_server="mysql.own.cz"; 

$MySQL_db="own_leosoft";

$MySQL_user="own_leosoft"; 

$MySQL_user_password="leopik"; 


$spojeni=mysql_connect($MySQL_server,$MySQL_user,$MySQL_user_password)  ;

$spojenidb=mysql_select_db($MySQL_db);


mysql_query("SET NAMES 'cp1250'");

mysql_query("SET character_set_client=cp1250");

mysql_query("SET character_set_connection=cp1250");

mysql_query("SET character_set_results=cp1250");


if(isset($_GET["user_id"]) && isset($_GET["akce"])){

      if(is_numeric($_GET["user_id"]) && $_GET["akce"] == "plus_bod"){

            $id = $_GET["user_id"];
            $dotaz = "SELECT date_add(k.time, interval 20 minute) as klik_limit FROM klik as k WHERE k.id=".$id;

            

            if($result = mysql_query($dotaz)){

                  if(@mysql_num_rows($result) == 0){

                        echo "Uzivatel neni v db";

                  }else{

                        if($sql = @mysql_fetch_object($result)){

                              $dot_pridej_body = "UPDATE klik as k SET k.body=k.body+1 , k.time=now() WHERE date_add(k.time, interval 20 minute) <= now() AND k.id =".$id." LIMIT 1";

                              

                              if($res_pridej_body = mysql_query($dot_pridej_body)){

                                    switch(mysql_affected_rows($spojeni)){

                                          case 0:

                                                echo "nelze pridat body, pridat lze až v ".$sql->klik_limit; 

                                                break;

                                          case 1:

                                                echo "byl pridán bod, další kliknutí je možné za ".$doba." minut"; 

                                                break;

                                          default:

                                                echo "nejaká chybicka";

                                    }

                              }

                        }

                              

                  }

            }else{

                  echo "Chyba ve zpracování";

            }

      }

}

?>
BetaCam
Profil
Děkujeme ti za přístup do DB.

Pokud to bude číst nějakej moderátor tak at smaze ty přístupové hesla.
leopik
Profil
nz :D ale heslo je aj tak ine
BetaCam
Profil
nech si vypsat mysql_error()
BetaCam
Profil
leopik
nz :D ale heslo je aj tak ine

Tak si ho ted změnil. :)
Jack Finger
Profil
odpověď na BetaCam, pro leopik
už to tak vypadá, ale někdy je lepší ho nepsat vůbec :o)
leopik
Profil
dobre no...:) sekol som sa ale teraz k tomu problemu
leopik
Profil
no dal som tam aj to mysql_error() ale nic...ziadna chyba...ono to aj funguje ako to fungovat ma ale ja potrebujem to, ako vytvorit uzivatela v db
peta
Profil
leopik
* priklad minichatu
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#msub13
* literatura
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#msub12

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: