Autor Zpráva
include
Profil *
Cawte, tak zas mam malicky problem. Mam v scripte:

<?php
echo "<div id='menu-hlavne'>";
echo "<div class='sub'><br><br>";
echo "<ul>";
echo "<li";
if ($go=='uvod') {
   echo " class='vybrane'";
}
echo "><img src='images/li.gif'> <a href='index.php?go=uvod'>Home</a></li>\n";
echo "<li";
if ($go=='oddelenia') {
   echo " class='vybrane'";
}
echo "><img src='images/li.gif'> <a href='index.php?sub=2&go=oddelenia'>Oddelenia</a></li>\n";
echo "<li";
if ($go=='archiv') {
   echo " class='vybrane'";
}
echo "><img src='images/li.gif'> <a href='index.php?sub=3&go=archiv'>Archív</a></li>\n";
echo "<li";
if ($go=='foto') {
   echo " class='vybrane'";
}
echo "><img src='images/li.gif'> <a href='index.php?sub=4&go=foto'>Fotoalbum</a></li>\n";
echo "<li";
if ($go=='kontakty') {
   echo " class='vybrane'";
}
echo "><img src='images/li.gif'> <a href='index.php?sub=kontakty&go=kontakty'>Kontakty</a></li>\n";
echo "</ul>";
echo "</div>";
echo "</div>";
?>


Ale na vyslednych strankach sa mi v zdrojaku to class="vybrane" nikde nezobrazi. Kde mam chybu? Prosim poradte. Diky vopred ;)
Taps
Profil
include
chyba není nikde...prostě html kod ti nezobrazí php..to tak běžně funguje
include
Profil *
Nie, ono mi to nezobrazi ani pri jednom <li class='vybrane'>, tzn. že ani jedna položka v menu sa mi nezobrazi ako vybrana.
DJ Miky
Profil
Tak proměnná $go holt neobsahuje žádný z těch řetězců… Zkus si ji třeba vypsat, co v ní vlastně máš.
include
Profil *
Dakujem, pomohli ste mi, uz to ide :D:D:D:)))

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0