Autor Zpráva
jajaja
Profil
ako pridam do suboru napriklad a.dat to, co je momentalne v subore b.dat?
EDIT:
A ked uz to tam je niejako dlho tak existuje script na to ze sa subor sam vyamze? Ak ano tak mi ho prosim dajte
Taps
Profil
jajaja
tak zkus načít obsah souboru b.dat do pole a to pak vložit do souboru a.dat.

Pro spouštění skriptů v určitých intervalech slouží cron
jajaja
Profil
jj vem ze CRON...no to je dobry napad to ma uz napado s tym vypisanim do policka a nasledne vlozenie lenze ja nechcem aby to nevideli navstevnici...uz som rozmyslal aj o tom ze v css urobim okraje ako pozadie a to policko uplne zmensim tak aby to nebolo skoro vobec vydno ale zdalo sa mi to take...no ja nvm.
EDIT:
S tym mazanim suboru to uz netreba...ale teraz by som chcel vediet ci sa daju porovnavat subory v tom zmysle ze do jedneho si zapisem niejake cislo aj do druheho a potom napisem napriklad ze a.dat + 25 == b.dat ...da sa aj nieco take?
Taps
Profil
jajaja
moc to nechápu

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: