Autor Zpráva
Milhaus
Profil
<?
$slozka = dir("cz");
$licha=true;
while($soubor=$slozka->read()) {
if ($soubor=="." || $soubor=="..") continue;

readfile ("cz/".$soubor);

echo "<hr></div>";
$licha=!$licha;
}
$slozka->close();
?>

Prosím o radu.Pomocí téhle funkce nechám vyčíst obsahu textových souborů ve složce "cz".Ukládám je tam z formuláře a pojmenovávám pomocí funkce "Time()".Při vypisování se mi ale txt soubory načítají naopak než bych chtěl,to znamená,že nejnvější příspěvek se mi zobrazí poslední.Jde to načírání nějak otočit?Dík za každou radu.M
e
Profil *
Ukadaj si tie názvy do poľa a potom použi array_reverse()
Milhaus
Profil
Tak tak daleko sem se ještě nedostal,myslel sem že to půjde lechčejc:-)Nejdřív musím kouknout na tu funkci "array_reverse()".Nevím vůbec co s tím.
Milhaus
Profil
Koukal sem na to a s tím "array_reverse"sem to jakž takž pochopil,ale nevím jek dostat ty soubory ve složce do pole????Jak na to,prosím?Dííííííííííííííky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: