Autor Zpráva
aDAm
Profil
Zdravim lidi,
je možné že by IE 5.5 dělal problémy v PHP? Konkrétně mám jednu prezentaci která na IE 6.0 7.0, FF 2.0, Opera a v IE 5.5 mi to vyhodi chybovou hlašku že nemůže přilinkovat soubor. Může to dělat to IEčko?
Joker
Profil
PHP se zpracovává na serveru. IE může dělat problémy leda s výsledným HTML kódem.
aDAm
Profil
no to prave vim ale jak je mozne ze na trech PC se stranka nacte a na jedno kde je prave to IE 5.5 to vyhodi hlasku.
Joker
Profil
Jak přesně zní ta hláška?
aDAm
Profil
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required
'/httpd/html/abautobosscz/www/renault/components/com_frontpage/frontpa ge.html.php'
(include_path='/httpd/html/abautobosscz:./') in
/httpd/html/abautobosscz/www/renault/components/com_frontpage/frontpag e.php
on line 18

cesta je urcite vporadku protoze v jinem prohlizeci na jinem pc to linkuje.
Joker
Profil
aDAm
to jsou věci... určitě to závisí zrovna na IE5.5? A nenačítá ta stránka určité soubory třeba jen pro starší prohlížeče?
aDAm
Profil
Joker
ee tahle chyba je prave pred pripravou stranky, PHPko podle kriterii posklada soubory a ty pak preda pres buffer prohlizeci. No ja to prosel na 3pc s ruznymy OS Vista, XP, 2000 a s ruznymi prohlizeci a prave na jednom co ma zakaznik (nejaka stara vykopavka a pocitam ze tam ma W98) kde ma nahozene IE 5.5 to hodi tuhle chybu. Kdyby to hazelo vsude tak to chapu a opravim ale takhle to nemam jak reprodukovat tudiz nemuzu opravovat.

Welis
jako jestli myslis FrontPage od Microsoftu tak ja ho taky nemam rad....ale tahle aplikace nema s frontpage nic spolecneho!
aDAm
Profil
Tak mě ještě napadá, nemůže ten problém dělat proxyna?
DJ Miky
Profil
Možná by se ti hodil MSIE Developer Pack.

Nemůže to být třeba špatnými právy?

Proxyna to nemůže dělat, protože na té nezávisí běh PHP skriptu.
aDAm
Profil
DJ Miky
Ten pack nepouziju. Rojel sem WMVare a nahodil jak XPcka s IE6 tak i W98 s IE5 a jede to. Vyzkousel sem asi 5 PC a vsude to jede tak jak ma jen na jednom PC kde je IE6ka (puvodne sem mylel ze tam maji IE5.5) to nejede.
Upravil sem ten skript aby nepripojoval ten soubor tak to preskoci ale stale se ty stranky nacitaji spatne, stale se dostava uzivatel do casti kde nic neni.

SEF funkce provede preklad adresy a zjisti co tam sou za parametry pokud nic nenajde, preskakuje se na vykonvani vlastni pripravy stranek, najde se defaultni stranka v DB a ta se zobrazi ale ocividne na tom jedinem stroji se ta defaultni stranka nenacte. Nevim jestli je to problem jen v PHP nebo neco na ceste mezi MySQL a PHP, nemam moznost to zjistit, vzhledem k tomu ze to nemam jak nasimulovat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: