Autor Zpráva
1ight
Profil
Dobrý den prosím o radu

Pořád mi to vypisuje 1 jako by tam nebyl přiložený žádný soubor ale soubor se uplaudej, ale když jsem to delal u textu tak to bez problemu fungovalo :(

<form enctype="multipart/form-data" action="upload.php" method="POST">
<input name="00image" type="file" /><br />
<input type="submit" value="Odeslat">
</form>

<?php
if ( $_POST['00image'] == "" ) {
echo "1";
} else {
echo "2";
}
?>
widlak
Profil
a co keby si pouzil $_FILES?
http://www.php.net/manual/en/features.file-upload.php
1ight
Profil
Děkuju jdu studovat :-)
1ight
Profil
Ono to nefunguje zkoušel jsem plno veci třeba

if($_FILE["00image"]["size"]= 0){

to bylo poslednínebo

if ((($_FILES["file"]["type"] == "gif")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "jpeg")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "JPEG")
a nic nefunguje všude mi to hází jednu hodnotu :-( prosím nějakýho dobrýho človeka s dobrým srdcem at mi napíše nějaké to řešení...
Jack Finger
Profil
if($_FILE["00image"]["size"]= 0)
if($_FILES["00image"]["size"] == 0)
Jack Finger
Profil
if ((($_FILES["file"]["type"] == "gif") || ($_FILES["file"]["type"] == "jpeg")
if ((($_FILES["file"]["type"] == "image/gif") || ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg")
1ight
Profil
Děkuju fakt moc widlak a Jack za pomoc.. Moc děkuju já se s tím tady trapim asi 8 hodin než jsem zjistil že ty zpracování files dělají nesmysly mel jsem to už moc složity :-( děkuju ještě jednou
Jack Finger
Profil
1ight
není zač ;o)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: