Autor Zpráva
Hruska
Profil *
mam pole ktore obsahuje niekolko udajov pole[1,2,3,...]

A ako sa da zistit, ze nech vypise posldne, resp s najvacsim cilom?
Casero
Profil
Hruska
echo max($pole);
1ight
Profil
Dobrý den také problém s polema nevím co píšu špatne ale když tu mam funkci

foreach( $_FILES["images"] as $key ) {
if (isset($_FILES["images"]["size"][$key] )== "0" ) {
echo "je<br>";
} else {
echo "neni<br>";
}
}

a ono mi to pořád vypisuje jedno a to samý v obou případech jde o upload nevíte nekdo kde delam chybu běhám všupe po netu a nikde nic..

neni
neni
neni
neni
neni


Array
(
[images] => Array
(
[name] =>
[type] =>
[tmp_name] =>
[error] => 4
[size] => 0
)

)


/////////// nebo //////////////
neni
neni
neni
neni
neni


Array
(
[images] => Array
(
[name] => docas.jpg
[type] => image/pjpeg
[tmp_name] => /tmp/phpa4Oz78
[error] => 0
[size] => 2045
)

)
1ight
Profil
a když odkomentuju "0" a udelam 0 tak to píše pořád je
djlj
Profil
if (isset($_FILES["images"]["size"][$key] )== "0" ) {

Tato podmínky se nikdy neprovede. Asi máš na mysli:

if (isset($_FILES["images"]["size"][$key] )) {
1ight
Profil
//// djlj děkuju za odpověd prosím jde to nějak přepsat do formy aby to filtrovalo ty soubory?
Vše jsem předelaval z jednoho funkčního projektu jen jsem si to chtel celý předelat do jiných funkcí proto používám tuhle metodu jestli je jiná metoda pro řešení foreach tak se předem omlouvam za jednostranost otázek, zjistil jsem že tady v php se dá řešit 1 výsledek několika zpusobi je to jako lego ale jsem začátečník takže je to těžký se tímhle prosekávat... Skript na test mam takovej ////

<form method=post action=neco.php enctype='multipart/form-data'>
<input type=file name='images[]'> /////// images[]
<input type=submit value='Add Image'>


neco.php
////Chtěl bych zde protřídit files
foreach( $_FILES["images"] as $key ) { /// načtu si tabulku
if (isset($_FILES["images"]["size"][$key] )== "0" ) { ///// a vkládám filtry pro soubory
echo "je<br>";
} else {
echo "neni<br>";
}
}

if ( další filtr třeba se ['type'] ......... { //// další filtr
neco
} else {
neco
}
} ///// Konec všech filtru soubory jsou vyfiltrovány ( nechci filtr dělat do několika dotazu chtěl bych vše udelat v jednom dotazu přes ( if a else ) [ teoreie ] abych nezatěžoval server.


PS: jinak děkuju za minulou odpověd jsem za to rád že se někdo ozve
BetaCam
Profil
1ight

nechci filtr dělat do několika dotazu chtěl bych vše udelat v jednom dotazu přes ( if a else )

No tak si to dej všechny ty tvoje "filty" do první podmínky if. A to jak to tam pospojujes jestli AND nebo OR je závyslé na tom jakej chces mít výsledek.
1ight
Profil
Jo děkuju moc :-) už jsem to nejak dal dohromady ale zjistil jsem že ne moc optimalne :-/

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: