Autor Zpráva
Maxemail
Profil
Zdravím rád bych se zeptal jak mám udělat počitadlo všech souborů co jsou v jedné složce na serveru je tam mnoho dalších složek a tak to nezvládne ani TC např.
Alphard
Profil
zkus $pocet = count (glob ("*.*));

předpokladem je, že každý soubor má příponu oddělenou tečkou a naopak žádná složka
Maxemail
Profil
Můžeš prosím napsat jak použít celý ten kod? Moc se v php nevyznám díky
Alphard
Profil
tento kód by měl uložit počet do proměnné $pocet (jen jsem zapomněl na ")
vypíšeš je takhle: echo $pocet = count (glob ("*.*"));
Maxemail
Profil
No a jak to mám zaměřit na ten určitý adresář je tam povíc adresářů a já to potřebuju jen na ten jeden
Alphard
Profil
echo $pocet = count (glob ("adresar/*.*"));
Maxemail
Profil
Tak jsem to vyzkoušel a vypisuje mi to 1 soubor a přitom je jich tam na deset tisíc
nemůže to být tím že je každý soubor v jiné složce?
strom vypadá takhle nějak

files-2008-něco-soubor

kod vypadá takhle:

<?php
echo $pocet = count (glob ("files/*.*"))
?>
Alphard
Profil
glob bere pouze soubory v rámci filesystému, se vzdálenými to nejde

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: