Autor Zpráva
Pavliq
Profil
Ahoj,
potřebuji nějak udělat, abych mohl pomocí formuláře přidávat určitým lidem body. Mám uložené profily v mysql a mám tam i points ( body ), takže půjde o aktualizaci. Představoval bych si to tak, že vložím do formuláře ID a kolik BODŮ přičíst už k hodnotě, která v databázi je.. Otázkou je, jak to bude vypadat v php :-/ Děkuji za Vaší pomoc.


V databázi jsou údaje : id a body ( pro splnění úkolu to musí stačit )
Casero
Profil
Pavliq
Otázkou je, jak to bude vypadat v php :-/
Pěkně. Nechápu, kde máš problém?
Nebo špatná sekce?=>Práce a zakázky?
Pavliq
Profil
Když sem napíšu ten svůj výtvor a zeptám se kde mám chybu, stejně to každej udělá podle sebe, tak jaký v tom je rozdíl ? že u příspěvku neuvádím pár řádkou nefunkční nesmysl ?
BetaCam
Profil
Pavliq

Ten, že je vidět, že si se tm aspon trochu zabejval. Navíc i z pár řádků "nefunkčního nesmyslu" se dá lépe odvodit co přesně chceš, než když otázku položíš tak jak si ji položil.
Pavliq
Profil
<?
include "config.php";
if (isset($_POST[poslat]))
{
(MySQL_Query("update uzivatele SET points=(points+$_POST[body]) where id='$_POST[id]'")) {
$zprava = "OK";
}
else {
$zprava = "Error";
}
}
?>

<html>..........

<form method="post" action="" >
ID : <input type="text" name="id"><br />
BODY: <input type="text" name="body"><br />
<input type="submit" name="poslat" value="odeslat" >

</html>

PS: vynechal jsem <body><p><head>..........
djlj
Profil
http://linuxsoft.cz/php/ a přečti si díly, kde se popisuje syntaxe php.


if (isset($_POST['poslat']))
{
if(MySQL_Query("update uzivatele SET points=points+".$_POST['body']." where id=".$_POST['id'])) {
$zprava = "OK";
}
else {
$zprava = "Error";
}
}
Pavliq
Profil
Děkuji :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: