Autor Zpráva
Ridge
Profil
Potreboval by som skopirovat asi 12 suborov z hardisku na server bez pouziti form. Proste jednym buttonom by sa subory skopirovali. Na pc mi to ide pomocou copy ("c:\aa.sss","output/sss"); ale ked som to dal na ic.cz tak to vyhadzuje chybu Warning: copy() [function.copy.php]: Unable to access
Neviete ako odstranim chybu alebo nejaky iny sposob? Dakujem
Akacko
Profil
Ridge
na ic.cz funkce copy() je zakázána. Použij move_uploaded_file().
Alphard
Profil
takhle to určitě nepůjde, na ic ty soubory nejsou na c:\...
nešlo by použít FTP?
Ridge
Profil
Praveze to potrebujem v robote a tam mame ftp zakazane.
Alphard
Profil
těžko

z ic se nedostaneš na svůj disk, pokud nemáš veřejnou IP (tohle ber se zálohou, moc o tom nevím)
a z lokálu to nenahraješ na ic bez FTP

IMHO zbývá jenom ten formulář
Ridge
Profil
A dal by sa teda cez formular skopiravot cely adresar? Nechcem 12x browsovat a posielat.
Alphard
Profil
ne, ale můžeš ho zabalit, uploaudovat a rozbalit
Ridge
Profil
No to tiez neni zly napad. A nevies ako ho na ic potom rozbalim?
sicario
Profil
Pri php uploadu pozor na max. velikost. Na ic je nastavena na 4 nebo 8mb. Testuje se zda soucet velikosti odesilanych souboru neprekroci tuto hodnotu.
ridge
Profil *
To je v pohode. Su to male textaky. Len neviete niekto syntax ako to rozipovat?
djlj
Profil
Proč si to nenahraješ na nějaký uploadovací server?

http://cz.php.net/zip

Mimochodem za tu dobu, co to tu řešíš, bys to tam měl už dávno nahrané po jednom :).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: