Autor Zpráva
Shakal
Profil
Zdravim.

Mam jeden velky problem :-(

Prosim kuknite na nasledovny skript:
---------------------------------------------------------------------
if (isset($_FILES["xrayfile"])) {
$filename=$_FILES["xrayfile"]["name"];
$filetype=$_FILES["xrayfile"]["type"];
$filesize=$_FILES["xrayfile"]["size"];
$filetemp=$_FILES["xrayfile"]["tmp_name"];
//$tmpName = $_FILES['userfile']['tmp_name'];
}

if ($filetype=="image/pjpeg" or $filetype=="image/jpeg" or $filetype=="image/gif" or $filetype=="image/png" or $filetype=="image/bmp") {
if (!$fp = fopen($filetemp, "rb")) { echo 'Failed!!!'; exit; }
$file = fread($fp, $xrayfile_size);
$file = chunk_split(base64_encode($file));
$file2=FOpen("temp/$filename","w");
FPutS($file2,$file);
FClose($file2);
session_register("filename");
}
----------------------------------------------------------------------
+ este k tomu patri formular s input boxom cez ktory sa daju vyhladavat subory na disku a pod. (ale ten nie je podstatny).
Toto sa spusta ked odoslem formular.

Problem:
------------
Na serveri s VYPNUTYM safe_modom mi to funguje bez problemov. Naopak zo zapnutym safe_modom to nevypise ziadnu hlasku ale pod adresarom "temp/" sa objavuju 2kB, prazdne subory. (cize mi to nechodi)

KDE ROBIM CHYBU PLS?
djlj
Profil
Co to proboha je? Na nahrání souboru na požadované umístění po uploadu je funkce move_uploaded_file.
Shakal
Profil
Dobre. To uz som zistil tiez. Moze byt chyba prave v tom?
djlj
Profil
A co takhle to třeba zkusit?
Shakal
Profil
Skusil som, videl som, nepomohlo!

Chyba bola v:
session_register("filename");

miesto toho som pouzil:
$_SESSION['filename']=$filename;

a uz to ficalo.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: