Autor Zpráva
Kalby
Profil
Dobrej stahnul jsem si tuhle tridu pro tvorbu pdf z html souboru, a mam problem. mam nejaky seznam polozek vypsanych za dtb u každé položky je ikonka zobraz v pdf, a potřebuju aby se při kliknutí zobrazilo info a naký obrázky k tej položce, zkoušel jsem to takhle ale to nefunguje, nevíte někdo jak na to? Mam dva soubory, jeden kterej vytvari pdf soubory a druhej kterej vytváří soubor kterej se pak převádí do PDF

převod na pdf:
require('incl/html2fpdf.php');
$pdf=new HTML2FPDF();
$pdf->AddPage();
$fp = fopen("PDF.php?id=3","r");
$strContent = fread($fp, filesize("PDF.php?id=3"));
fclose($fp);
$pdf->WriteHTML($strContent);
$pdf->Output("sample.pdf");
echo "PDF file is generated successfully!";


stranka ktera se ma zobrazit:

    include("incl/conn2.php");
    include("incl/funkce.php");
    $db=connectToDatabase($host,$user,$pass,$datab);
    $nova=$_GET["id"];
    $vyber=mysql_query("select * from nabidky where ID='".$nova."',$db);
    $zaznam=MySQL_Fetch_Array($vyber);

<html>
<title>Admin ireality</title>
<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
</head>
<body>
<center>
<table>
<tr>
<td>
<img src="images/logo.jpg">
</td>

</table>
<hr width="100%">
<h1><?php echo $zaznam["NAZEV"];?></h1>
<h2>Lokalita:<?php echo $zaznam["ULICE"].", ".$zaznam["OKRES"].", ".$zaznam["PSC"];?></h2>


</center>
</body>
</body>
</html>

peta
Profil
Kalby
1. pis prosim te cesky, prazske vyrazy 'naky' a pod nechapu, pak je velice tezke pochopit tvuj problem, kdyz musim premyslet jeste nad vyznamem slov
2. pis prosim srozumitelne
3. uz ve skole rikaji, pis celymi vetami, uplnymi
4. oddeluj vety

uvedu priklad:
"a potřebuju aby se při kliknutí zobrazilo info a naký obrázky k tej položce"
Pri kliknuti na koho co (pdf, html?), konkretni odkaz, priklad takove polozky by nebyl?
Jake info? o infu do ted nebyla zadna rec, takze nechapu, co v nem ma byt a co tedy hledat v tvem kousku kodu.
Jake obrazky? Kde se berou, u ceho maji byt a jak to neco ma teda vypadat s tim obrazkem?
A jaksi nechapu v cem je teda problem? Co se zobrazi a kde (html/pdf) a co by se tam tedy melo zobrazit?

Pokud to nepochopi tva babicka, pak asi ani nikdo tady na foru, tvuj dotaz je pak nezodpovezitelny.

Z toho kodu bych asi pochopil, ze pdf.php je ta druha cast a tu ma ta prvni cast prevest do pdf. A ted je problem v tom, ze to prevede, ale bez obrazku. Jestli to spravne chapu.
Cili misto tohoto:
<img src="images/logo.jpg">
tam neni nic.

Mozna je problem v tom, ze ta funkce obrazky nechce. Zkousel jsi zkoumat, co ta funkce dela? A jaka to je funkce? odkaz.php.txt by na to nebyl?
Zkousel jsi obrazek jen samotny? jpg? gif? png?
Jsi to nenapsal, takze vlastne nevim, jestli neni problem v te konverzni funkci.
Kalby
Profil
jo sory asi jsem se špatně vyjádřil. Převod samotného html funguje bez problémů i obrázky se zobrazí v pořádku, ale probém je v tom, že potřebuju aby se obsah té stránky měnil dynamicky.

Dám příklad:

Mám stránku které se předává parametr id v adrese. Podle id potřebuju do té stránky vypsat data za databáze, jako jméno, adresa atd. A potom tu stránku převést do pdf. A v tom je ten problém, ten parametr mi to prostě neskousne a zobrazí se jen bílá stránka. Tak nevím jak jinak to udělat

tady je ta část kde předávám ten parametr:

$fp = fopen("PDF.php?id=3","r");
$strContent = fread($fp, filesize("PDF.php?id=3"));
fclose($fp);
$pdf->WriteHTML($strContent);

PDF.php je ta stránka kde zobrazuji ty data. Na zdroják PDF.php se mrkněte výše.

takhle to tedy asi nepůjde, tak bych se chtěl zeptat jak jinak to udělat, díky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0