Autor Zpráva
Andreja
Profil *
<?php
for ($rok = 1930; $jahr == date('j.n.Y, H:i', strtotime(time())); $rok++) {
    echo $rok;
}
?>


ahojte delam script ktery mi od 1930 vypise vsechny roky ale nefunguje to
djlj
Profil
Tak proč tam máš 'j.n.Y, H:i'? A k čemu proměnná $jahr?

delam script
Spíš odněkud kopíruješ, a ani nevíš co.


for ( ...; $rok<=date('Y'); ... )
Andreja
Profil *
djlj
ne ja sem to delal ted ale sem to delal po nemecky tak sem to rychle zmnenil a prehlydnul to ...
Andreja
Profil *
ale porad to nefunguje
BetaCam
Profil
Andreja
ne ja sem to delal ted ale sem to delal po nemecky tak sem to rychle zmnenil a prehlydnul to ...

Po čem, že si to dělal??

Jak se dá proboha

$jahr == date('j.n.Y, H:i', strtotime(time())


přehlédnout, když je to pomalu delší než celej zbytek kódu??
Měsíček
Profil
<?php
for ($rok = 1930; $rok <= date("Y"); $rok++) {
echo $rok;
}
?>

tohle nefunguje?
BetaCam
Profil
Andreja
ale porad to nefunguje

A co ti to vypisuje za chybu??
Měsíček
Profil
Ale ono to funguje ;)
Andreja
Profil *
Měsíček
diky ted to uz jde

BetaCam
jo prohledl dela sem to podle php.net nesmim ?
Měsíček
Profil
Tak to je super :)

Jinak dela sem to podle php.net nesmim ? = Můžeš
BetaCam
Profil
Andreja
jo prohledl dela sem to podle php.net nesmim ?

Dělat si to můžeš podle čeho chceš a naopak to beru jako velké plus, že používáš manuál. Jen mě prostě takováhle "dlouhá" konstrukce date() přijde nepřehlédnutelná. :)
Andreja
Profil *
BetaCam
aha :D ...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: