Autor Zpráva
Medvídek
Profil *
Potřeboval bych co nejúčinější přesměrování na stránku po přihlášení.

Nějakym způsobem jsem se dopachtil k tomuhle:



Což funguje jak pro stranku index.php?cislo=1&mena=koruna tak i pro index.php

jenze pokud se nekdo prihlasi ze stranky index.php tak se presmeruje na index.php? coz ve vysledku nic nezmeni, ale vypada to nevkusne.

ja bych potreboval neco jako aby se $_SERVER['QUERY_STRING'] doplnil pouze pokud existuje a doplnil automaticky otaznik.
messa
Profil
Wow, doporučil bych nastudovat buď podmínky (if ... else ...) nebo ternární operátor, nejlépe obojí :-)

http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . $_SERVER['SCRIPT_NAME'] . (empty($_SERVER['QUERY_STRING']) ? '' : '?'.$_SERVER['QUERY_STRING']) . "...
Medvídek
Profil *
pres podminky jsem to resit nechtel, to je samozrejmy ze by to bylo neco jako if($_SERVER['QUERY_STRING']=="") [nebo lepe pres empty], ja mylsel, jestli na to neco neexistuje univerzalniho :)
Medvídek
Profil *
Samozrejme ti dekuji, ten druhy zpusob vypada dobre a funguje :) takze se juknu na ternární operátory, o tech sem jeste neslysel :)
messa
Profil
Zkus se podívat na proměnnou $_SERVER['REQUEST_URI'], ta obsahuje celou cestu i s tím otazníkem a parametry, možná je to to co hledáš...
Medvídek
Profil *
to je presne co jsem hledal, dekuji mnohokrat, ale ten tvuj kod taky funguje :)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: