Autor Zpráva
Mikes
Profil
zdravím
mam jednu stránku, kde se mi stále automaticky zobrazuje na stažení její zdrojový kód (jako soubor).
nevíte čím to může být?
v případě potřeby zašlu část zdrojáku
djlj
Profil
Třeba tím, že se posílají hlavičky na stáhnutí souboru.
Mikes
Profil
Třeba tím, že se posílají hlavičky na stáhnutí souboru.

hlavičku tam žádnou nemám a skoušel jsem tam dát
header('Content-type: application/x-httpd-php');

ale nepomohlo to
djlj
Profil
Tak tam není php nebo prostě děláš něco špatně.
Aleš Janda
Profil
Má ten soubor příponu .php?

Pokud ne, tak tomu tu příponu dej :-)

Pokud bys chtěl parsovat PHP i soubory s jinou příponou (např. .mojesuperphp), dej do souboru .htaccess řádek
AddType application/x-httpd-php .php .mojesuperphp
Mikes
Profil
Aleš Janda

je to soubor index.php
kdyžtak po domluvě na icq 439-339-407 můžu zaslat i zdroják, pokud jste ochotni mi pomoct
Aleš Janda
Profil
Mikes
Pomoci ochotni jsme, ale tady na fóru, ať z toho mají něco i ostatní ;-)

Nějak se mi to nezdá.
Vytvoř soubor "pokus.php" a do něj napiš:

<?
echo 'Tralala, funguje to.';
?>

a ten zobraz v prohlížeči. Co to udělá?
Mikes
Profil
Aleš Janda

to funguje
http://ancient-wars.wz.cz/pokus.php
Jack Finger
Profil
Mikes
Mě se to semtam stávalo taky. Prostě zničehonic se to chtělo stahovat. Pak to zas přestalo. Čím to je, to ovšem netuším :o(
Mikes
Profil
Jack Finger

no me to dost stve, protoze nemuzu nic delat
bez hlavicky ( header('Content-type: application/x-httpd-php'); ) to stáhne jen někdy, a to většinou, když se proměnná $x má dostat do mínusu, i když to mam ověřený
Jack Finger
Profil
Mikes
mě to taky pěkně štvalo, ale pak to najednou přestalo, možná to nějak webhosting spravil a už to bylo všechno v pohodě...
Mikes
Profil
Jack Finger

ok skusím počkat
kdyžtak sem dám (asi) problémový kód
v PHP se zatím tolik nevyznám, proto je to možná trošku guláš

	
while($kolo>0)
	{
		if($end==FALSE)
		{
		if($kol_p<1)
		{
			echo "<span class=\'bad\'>Nemáte dostatek kol.</span>";
			$end=TRUE;
		}
		else {
		if($kolon>9)
		{
			$vykolon=mt_rand($kolon-2, $kolon+2);
		}
		elseif($kolon>3 && $kolon<10)
		{
			$vykolon=mt_rand($kolon-1, $kolon+1);
		}
		else { $vykolon=$kolon; }

		echo "<br><span class=\"good\">Nalezeno ".$vykolon."</span><br>";
		mysql_query("UPDATE buildings SET rozloha = rozloha + ".$vykolon." WHERE id = ".$id);
		mysql_query("UPDATE users SET kol_p = kol_p - 1 WHERE id = ".$id);
		$kolo=$kolo-1;
			include "newdata.php";
	}}}
Jack Finger
Profil
(duplicated post - deleted)
Jack Finger
Profil
Mikes
na čem běžíš? localhost nebo webhosting (freehosting)?
Mikes
Profil
Jack Finger

freehosting - pozdeji prestethuju
ale myslim, ze je to asi tim hotingem (webzdarma)
Jack Finger
Profil
Mikes
tak to nevím, na wz.cz jsem nikdy nebyl.
Mikes
Profil
Jack Finger

localhost mam taky, myslis ze to udela neco jinyho?
Jack Finger
Profil
Mikes
nevím, můžeš zkusit, já localhost po reinstallu už neinstaloval, takže nevyzkouším ;o)
Jack Finger
Profil
dablik
1) google.cz , stahuj.cz , instaluj.cz , slunecnice.cz
2) neumíš založit nový téma?
3) nevím, jestli se to tu už řešilo, ale na 95% jsem si jistej, že jsi nepoužil vyhledávání.
DJ Miky
Profil
Na wz.cz to občas dělá, mám s tím zkušenosti (phpBB fórum). To bude hostingem, ne skriptem.
Mikes
Profil
DJ Miky

ok díky
ja se lekl, ze mám špatně nějaký skript :-D
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.