Autor Zpráva
sres
Profil *
Ahojte chcem sa spytat v kode pouzivam takuto funkciu:

$img = ImageCreateFromJpeg($image2);

v premennej $image2 su priradene adresi obrazkou a v pripade ze je zadana chybna adresa toho obrazku alebo vpripade ze adresa je napisana spravne ale obrazok tam uz nieje tak to vypise chybu:

Warning: imagecreatefromjpeg(http://www.test.sk/katalog/187041023/TM5320small.j pg) [function.imagecreatefromjpeg]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not

ako by sa dalo spravit aby v pripade ze tam obrazok nieje aby mi hodilo tuto chynu da sa to dako cez empty() ?

dik
Casero
Profil
sres
Spíš http://cz.php.net/manual/en/function.file-exists.php
suky
Profil
...TM5320small.j pg) [function...
mezi "j" a "pg" mas mezeru ;)
sres
Profil *
no ako yistujem tak file_exists pracuje len zo subormy ktore su na servery na ktorom je stranka ale ja mam vzdialene subory

neda sa to dako ?
suky
Profil
sres
Tohle by me taky docela zajimalo, ale podle me to asi nepujde, takhle by pak sel zjistit kompletni obsah serveru pres nejaky cykly...
sres
Profil *
este by som sa chcel spitat ako je prikaz na replace nahradenie dakeho znaku v retazci? dik
suky
Profil
sres
http://php.ftp.cvut.cz/manual/cs/function.substr-replace.php

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: