Autor Zpráva
Gifi
Profil
Zdravim vsechny, mam problem s header. jak nastavim v dokumentu Header("Pragma: no-cache"); Header("Expires: ".GMDate("D, d m Y H:i:s")." GMT"); Header("Cache-control: no-cache"); tak se mi stale po uploadu souboru neaktulizuje obrazek, ktery jsem prave nacetl. tady je skript.

<?php
Header("Pragma: no-cache");
Header("Expires: ".GMDate("D, d m Y H:i:s")." GMT");
Header("Cache-control: no-cache");
/*konfig */
$max_velikost_obrazku = 20000;
$soubor_povinny = true;
$stranka_odeslani = true;
$cilovy_adresar = '/';

# chqrp nogroup /home/httpd/html/fileupl/
# chmod g+wrx /home/httpd/html/fileupl/

$chybova_zprava = false;
if (isset($_POST['send_img'])){
do {
if (!isset( $_FILES['obrazek']))
{$chybova_zprava='Formular byl odeslan neuplny';
break;}

else

{$obrazek = $_FILES['obrazek'];}

switch ($obrazek['error'])
{
case UPLOAD_ERR_INI_SIZE:
$chybova_zprava = "velikost prekrocila limit" .$max_velikost_obrazku;
break 2;

case UPLOAD_ERR_PARTIAL:
$chybova_zprava= "doslo k chybe";
break 2;

case UPLOAD_ERR_NO_FILE:
$chybova_zprava= "zadny soubor";
break 2;

case UPLOAD_ERR_FORM_SIZE:
$chybova_zprava="velikost je velka";

case UPLOAD_ERR_OK:
if($obrazek['size'] > $max_velikost_obrazku ) {
$chybova_zprava= "obrazek je prilis velky";
}
break 2;

default:
$chybova_zprava= "doslo k nezname chybe";
}

if ( !in_array ($obrazek['type'], array ('image/jpeg', 'image/pjpeg' , 'image/png'))) {
$chybova_zprava="povoleny jsou jen jpg a png, opakujte pokus";
break;

}


} while (0);

/* nedoslo li k chybe presuneme obrazek do adresare prijatych souboru */

if (!$chybova_zprava)
{
if ( !@move_uploaded_file ($obrazek['tmp_name'],$_SERVER[ "DOCUMENT_ROOT" ]."/".$_COOKIE['idcko'].".jpg")) {$chybova_zprava="chyba pri presunuti";}
}

if ($chybova_zprava) {echo $chybova_zprava;} }

$fotka="../".$_COOKIE['idcko'].".jpg";

if (file_exists ($fotka)) {
?><img src="<?php echo $fotka;?>"><?php } else {echo "Nacti obrazek";}
?>

<form enctype="multipart/form-data" action="odeslat_obrazek.php" method="post" name="formular">
<input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="20000">
<input name="obrazek" type="file" /><br />
<input type="submit" name="send_img" value="nacist obrazek" />
</form>


Prosim o pomoc
Leo
Profil
Hlavicky php skriptu pro upload nemaji zadny vliv na hlavicky toho souboru img co stahujete, ten ma hlavicky vlastni. Nejjednodussi cesta je zmenit mu url (src), Leo
Gifi
Profil
Hlavicky php skriptu pro upload nemaji zadny vliv na hlavicky toho souboru img co stahujete, ten ma hlavicky vlastni. Nejjednodussi cesta je zmenit mu url (src), Leo

Ale ted to moc nechapu. ja potrebuju pracovat pouze porad s tim samym obrazkem. kdyz mu zmenim src tak to je pase....nebo ne?
Gifi
Profil
Prosim jak aktualizovat obrazek kdyz url nemuzu menit. jde pouze o jeden obrazek ktery nactu novy jakou soubor pres formular a pri dalsim nacteni chci aby se aktualizoval. zkousel jsem jak jsme zminoval no-cache a jine finty a nic. a kdyz zmenim url tak bych je musel mit duplicitne a menit url k nim, ale to nechci
djlj
Profil
Nastav ty hlavičky přímo tomu obrázku.
Gifi
Profil
Nastav ty hlavičky přímo tomu obrázku.

to by bylo fajn. ale jak? prs helpa nikdy jsem to nedelal

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0