| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| xtrip Profil |
#1 · Zasláno: 7. 2. 2008, 18:58:04
Dobrý den,
mam formulář z odesíláním emailů. Chtěl bych nabídnout možnost, aby email byl kromě odesílání i uložení do databáze jako 'koncept' a později odeslán dle potřeby. Jenže na konci formuláře mám tlačítko <input type='submit' value='odeslat'> a zkoušel jsem tam dát ještě tohle <input type='submit' onclick=window.setTimeout("window.location='index.php?email=zobraz&akc e=uloz' value='Save'> . Pokud kliknu na 'save' tak se mi sice načte požadovaný script na uložení, ale proměnný se neodešlou. Prosím poraďte ... myslím že se to dá vyřešit javascriptem ale neumím to nadefinovat. díky |
||
| Jakuje Profil |
#2 · Zasláno: 7. 2. 2008, 20:59:49
Myslím že se do onclick musí změnit atribut action tagu form. Ještě jsem něco takového nedělal, ale pouhé přesměrování data neodešle, tak jak to máš ty.
Ale kategorie je úplně zcestná. Patří to do kategorie Javascript! |
||
| djlj Profil |
#3 · Zasláno: 7. 2. 2008, 21:01:07
Přidej formuláři další tlačítko. V php pak kontroluj, které bylo zmáčknuto. Nebo použij Ajax.
|
||
| Jakuje Profil |
#4 · Zasláno: 7. 2. 2008, 21:08:06
V php pak kontroluj, které bylo zmáčknuto. Nebo použij Ajax.
Nechcu se s tebou zase hádat, ale když má tlačítko submit nějakou hodnotu zobrazovanou na tlačítku, tak mi to nepřijde jako nejlepší. SIce to bude fachat i bez JS, ale třeba pěkný případ je vícejazyčný web. Tam se to kapánek zkomplikuje. |
||
| Jack Finger Profil |
#5 · Zasláno: 7. 2. 2008, 21:13:57
xtrip
spíš bych to vyřešil AJAXem. |
||
| los Profil * |
#6 · Zasláno: 7. 2. 2008, 21:19:47
Prečo Ajax? Však to ide spraviť normálne tak, ako napísal djlj. A pri kontrole, ktoré tlačidlo bolo stlačené sa nekontroluje value, ale name.
|
||
| Jakuje Profil |
#7 · Zasláno: 7. 2. 2008, 21:24:39
A pri kontrole, ktoré tlačidlo bolo stlačené sa nekontroluje value, ale name.
Sorry. To ně nedošlo ... taky bych měl zase začít něco pořádně dělat. |
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0