Autor Zpráva
Aberon
Profil
Ahoj mám dotaz. Jsem na stránce registrace.php, tam mám formulář, ten vyplním nějákým textem, ten text co vyplním bych potřeboval umístit do zdrojového kódu například index.php. Tohle samotné není žádný problém .Jenže co kdybych ten text chtěl umístit na určité místo v tom souboru například na 50. řádek 15. znak. Je to vůbec možné??? Díky za příspěvky
Joker
Profil
Ano, možné to je.
Ale je to dost podivný požadavek a velice riskantní z hlediska bezpečnosti.
Aberon
Profil
No a jak na to?
Alphard
Profil
fseek()

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: