Autor Zpráva
BlackMartin
Profil
Dobrý den.
Vše začalo zde http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=9&topic=68 565

Ale jak jsem na koncil napsal, ani zanic nemůžu sprovoznit GET proměnné.
Můžete otestovat zde http://nofear.clanweb.cz/index.php?id=1 měla by se zobrazit novinka s ID 1 která v DB je ale nezobrazí se.
Nevíte kde je chyba ?

Děkuju za pomoc.
suky
Profil
BlackMartin
Myslis miniNovinku:

10. února 2008
Máme nový web.
BlackMartin
Profil
Nene ... divu Main Content by se měl zobrazit článek/novinka ale ono nic ...
djlj
Profil
Co na to print_r($_GET);?
BlackMartin
Profil
Tak jsem ten
print_f($_GET)
dal do bloku "Proměnné" a stejně tam nic není.
djlj
Profil
Vidím to ve zdrojáku: <?php print_r($_GET); ?>. Očividně se tam nějak nezpracovává php.
BlackMartin
Profil
To je divný, ale když ten print_f dám do <tittle> tak mi to vypíše Array s ID = 1.
Nevíte jak docílit spracování PHP ?
BlackMartin
Profil
Tak už jsem toho docílil jak vypsat PHP v template, dodal jsem do indexu fci
function template ($template)
{
        ob_start();
        include ("./templates/$template/index.php");
        $source = ob_get_contents();
        ob_end_clean();
        return $source;
}


Ale pořád mám problém s tím GET.
Ještě dodám že PHP soubor, který se includuje do Main Content má zdroj zde http://nofear.clanweb.cz/content.phps
suky
Profil
BlackMartin
tak hod na zacatek print_r, jak psal djlj...
suky
Profil
BlackMartin
SQL injekcni strikacky, nastudovat!

elseif ($obsah==index)
//spravne:
elseif ($obsah=="index")
//pokud teda nemas index definovanej jako konstantu, coz by byla asi kravina

To samy u MinAdmin.

A tohle mi neprijde jako nejstastnejsi
include ("scripts/$obsah.php"); 
BlackMartin
Profil
suky
Ten print_f jsem dal do bloku "Proměnné".

OK opravím, ale stejný systém mám na svém webu a podmínka funguje jak má viz. http://martindeveloper.ic.cz/?obsah=index

Jak jsem řekl stejný systém je i na mém webu, ale jen stím rozdílem že je tam template systém viz. http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=9&topic=68 565
suky
Profil
BlackMartin
No tak vidis, vzdyt ti Get normalne funguje...
Ty veci co sem psal jsou otazkou bezpecnosti...
suky
Profil
BlackMartin
Vis ono funguje jak má neznamena, ze je to psane spravne...
djlj
Profil
BlackMartin
Nejdřív jsem myslel, že je to překlep, ale píšeš to už potřetí. Není to print_f, ale print_r.
BlackMartin
Profil
No to je sice krásný, ale zkus se mrknout na http://nofear.clanweb.cz/index.php?id=1 a měla by tam být novinka s ID=1, soubor který toto obstarává je i na http://martindeveloper.ic.cz/?id=5 a funguje ...
suky
Profil
BlackMartin
Do kteryho sloupce potrebujes vypsat tu novinku?

$query = mysql_query ("SELECT * FROM pages WHERE getname = '$obsah'"); 
while ($zaznam = MySQL_Fetch_Array($query)) 
{ 
echo "<br> <h2>".$zaznam["title"]."</h2><br>"; 
echo $zaznam["content"]; 
} 

Zkontroluj si, jestli ti to sedi z db!
BlackMartin
Profil
djlj
Jaj, špatně jsem se podíval, ale v bloku "Proměnné" je ten print_r, omlouvám se.

suky
Tahle část vypisuje pouze stránku z DB (pokud je uveden $obsah i $typ ), ale né novinku.
Na novinky je soubor news.php který se includuje tehdy když proměnná $obsah neexistuje.
Ten posléze vypíše všechny novinky z DB, popřípadně když je v URL id=x tak vypíše novinku s id=x.
suky
Profil
BlackMartin
popřípadně když je v URL id=x tak vypíše novinku s id=x.
Sam si rikal, ze ji nevypise, tak sem dej konecne kod, ne?
BlackMartin
Profil
Nevypíše, o tom je celá táto diskuze.
Zdroj : http://nofear.clanweb.cz/scripts/news.phps
BTW: SQL Injection, vím již pracuji na opravě ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: