Autor Zpráva
greno
Profil *
nemate niekto skriptik, ktory ked vyberem z db udaje mi to vybere aj zo selectu ?? (myslim tym ze ked chcem zmenit nejaky udaj tak ho vyberem z db a potom pridam ku konkretnemu udaju ze selected="selected")
Str4wberry
Profil
Odpovídám greno:
Nechápu. Zkus to lépe popsat. Třeba by ale jen stačilo používat diakritiku a lépe interpunkci.
greno
Profil *
Mám napr. v DB uložený dátum a vyberem ho odtiaľ. potom mám 2 políčka typu select. a teraz ako dosiahnem toho, aby sa mi vždy vybralo v tom selecte (selected="selected") len tie, ktoré som vybral z DB?
Jack Finger
Profil
greno
třeba:
<option value="..."<?php if($time == '...') echo ' selected'; ?>>...</option>

?
greno
Profil *
to aj mna napadlo, ale ak tam budem mat ja neviem, 31 dni tak to sa napisem, nedajboze by som tam mal ze staty sveta. neexistuje nieco jednoduchsie?
Alphard
Profil
cyklus

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: