Autor Zpráva
Pavliq
Profil
Ahoj,
tákže mám tento kod :
<?
include "databaze.php";

if ($_POST['poslat'])
{
if(MySQL_Query("update uzivatele SET points=points+".$_POST['body']." where id=".$_POST['id'])) {
$zprava = "Body pričteny";
}
else {
$zprava = "Body nebyly přičteny";
}
}
?>

<form method="post" action="" >
ID :<input type="text" name="id">
BODY:<input type="text" name="body">
<input type="submit" name="poslat" value="odeslat" >
</form>


Pomocí formuláře mohu přidávat body různým ID, ale už se mi naskytlo, že jsem musel odesílat body třeba 20 ID a tak jsem musel 20x vyplnit formulář, což mě moc nebavilo. Jak udělat, popřípadě, pomocí čeho umožnit, abych mohl ve formuláři ID vložit více ID oddělených čárkou třeba : 951,75,1,87,15,977,999,4841 atd..

Děkuji.
djlj
Profil
WHERE id IN(".$_POST['id'].")
Pavliq
Profil
Nějaký příklad by nebyl ?Děkuji
nightfish
Profil
Pavliq
příklad netřeba
prostě podmínku where ve svém dotazu nahraď podmínkou od djlj
Pavliq
Profil
if(MySQL_Query("update users SET points=points+".$_POST['body']." WHERE id IN(".$_POST['id']."))) {

takto to přeci být nemůže
DJ Miky
Profil
Nemůže, protože se ti někam ztratily uvozovky ukončující dotaz.
Pavliq
Profil
sakryš, omlouvám se a jak mám teď oddělaovat ty id v tom formáláři :-/ mezery nefakají
Pavliq
Profil
čárkou, už to jde :) super
Pavliq
Profil
Tákže děkuji a uzavírám to tu :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.