| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Andreja Profil * |
#1 · Zasláno: 17. 2. 2008, 17:08:17
$headers = "From: Support@xxxx.com\n"; $headers .= "MIME-Version: 1.0\n"; $headers .= "Content-Type: text/html; charset=utf-8\n"; $headers .= "X-Mailer: PHP\n"; $headers .= "Return-Path: support@xxxx.com\n"; $headers .= "Reply-To: support@xxxx.com\n"; $predmet = "Registrácia"; $sprava = "Ahoj,<br />Dakujeme za tvoju registráciu na www.xxxx.com.<br /> Údaje pre Prihlásenie<br /> Nick: $user<br /> Heslo: $password1<br /> S Pozdravom xxxx xxxxx xxxxx Tím."; } mail($email, $predmet, $sprava, $headers); Neviete preco mi na email pride napriklad iba ahoj, D a potom uz nic ? |
||
| Andreja Profil * |
#2 · Zasláno: 17. 2. 2008, 18:33:34
prosim pomozte mi .
|
||
| ninja Profil |
#3 · Zasláno: 17. 2. 2008, 18:42:40
Andreja: pokud pouzivas kodovani UTF-8, vlastni obsah zpravy ($sprava) projed pres funkci base64_encode a pridej patricnout informaci o kodovani do hlavicky emailu.
|
||
| Andreja Profil * |
#4 · Zasláno: 17. 2. 2008, 18:49:10
nevyznam se v tom tak sem to moc nepochopil ? co a jak ...jo pouzivat UTF-8
ale skusil som to prejist stou funkciou a na mail mi prislo SGksCkRhbmtlIGb8ciBkZWluZSBBbm1lbGR1bmcgYXVmIHd3dy5tYWZpYWdhbWVwcm9qZW t0LmNvbS4KQW5nYWJlbiB6dW0gTG9naW4KTmljazogSm96ZWZlX3NrdXNrYTIKUGFzc3dv cmQ6IDE0NTU4ODA0ODIKTWl0IGdy/N8gTWFmaWEgR2FtZSBQcm9qZWt0IFRlYW0u |
||
| Andreja Profil * |
#5 · Zasláno: 17. 2. 2008, 19:35:33
prosim pomozte mi nic ine som na internete nenasiel a co som nasiel nefungovalo ...
|
||
| nightfish Profil |
#6 · Zasláno: 17. 2. 2008, 19:43:50
Andreja
můžeš zkusit použít phpmailer |
||
| Andreja Profil * |
#7 · Zasláno: 17. 2. 2008, 20:00:18
nightfish
a to nejde tak ?s mail funkciii |
||
| Andreja Profil * |
#8 · Zasláno: 17. 2. 2008, 21:44:52
skusil sem toho php mailer ale nejde
kod require "php_mailer/class.phpmailer.php";
$mail = new PHPMailer();
$mail->IsSMTP();
$mail->Host = false; // zadáme adresu SMTP serveru
$mail->SMTPAuth = true; // nastavíme true v případě, že server vyžaduje SMTP autentizaci
$mail->Username = ""; // uživatelské jméno pro SMTP autentizaci
$mail->Password = ""; // heslo pro SMTP autentizaci
$mail->From = "support@xxxx.com"; // adresa odesílatele skriptu
$mail->AddAddress("$email"); // přidáme příjemce
$mail->Subject = "Registrácia"; // nastavíme předmět e-mailu
$mail->Body = "Ahoj,\nDakujeme za tvoju registráciu na www.xxxx.com.\nÚdaje pre Prihlásenie\nNick: $user\nHeslo: $password1\nS Pozdravom xxxx Tím."; // nastavíme tělo e-mailu
$mail->WordWrap = 50; // je vhodné taky nastavit zalomení (po 50 znacích)
$mail->CharSet = "utf-8"; // nastavíme kódování, ve kterém odesíláme e-mail
if(!$mail->Send()) { // odešleme e-mail
} |
||
| Andreja Profil * |
#9 · Zasláno: 17. 2. 2008, 22:38:56
$to = "$email"; $subject = 'Registrácia'; $message = " <html> <head> <title>xxxx Registrácia</title> </head> <body> <p>Ahoj,<br />Ďakujeme za tvoju registráciu na www.xxxx.com.</p> <table> <tr> <th>Údaje pre Prihlásenie</th> </tr> <tr> <td>Nick:</td><td>".$user."</td> </tr> <tr> <td>Heslo:</td><td>".$password1."</td> </tr> </table> <p>S Pozdravom xxxx Tím.</p> </body> </html> "; // To send HTML mail, the Content-type header must be set $headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n"; $headers .= 'Content-type: text/html; charset=utf-8' . "\r\n"; // Additional headers $headers .= 'To: '.$email.'' . "\r\n"; $headers .= 'From: support@xxxx.com' . "\r\n"; mail($to, $subject, $message, $headers); ale stale mi to zobrazi v emailu iba kusok vety napriklad sa mi na emaili zobrazi iba ah |
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0