Autor Zpráva
ZP
Profil *
Ještě jsem se chtěl zeptat, jestli někoho napadá něco mnohem lepšího než:

V int. aplikaci zaznamenávám čas příchodu, IP (pokud WAN) a datum. Stejné je to u odchodu uživatele -> POKUD ale se odhlásí, tzn. aktivuje skript logout.php, jinak v tabulce zůstane prázdné místo pro dané id relace. Použím pro identifikaci a zabezpečení sessions, dá se toho nějako využít, nic mě jiného nenapadlo...
Str4wberry
Profil
Celkový čas všech pobytů na stránce? Nebo doba aktuální relace?
ZP
Profil *
Myslím dobu návštěvy daného uživatele. Pro každou návštěvu generuji náhodný kód - jako "relaci", kterou využiju pro zápis odhlášení, když zapnou ten skript.... a potom to už jen odečtu, ale rád bych to měl 100% funkční, ikdyž ten skript nezapnou...
Aleš Janda
Profil
Automaticky odhlásit uživatele po nějaké době nečinnosti (třeba cronem) nebo změnit algoritmus zjišťování doby, aby počítal i s otevřeným koncem.
ZP
Profil *
Automaticky odhlásit uživatele po nějaké době nečinnosti (třeba cronem) nebo změnit algoritmus zjišťování doby, aby počítal i s otevřeným koncem.

A víš o nějakým odkazu na tuto problematiku ... ?
ZP
Profil *
Nebo i nějaký jiný způsob čistě založený na PHP a MySQL ?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: