Autor Zpráva
Karlosm
Profil *
Prosim o radu jak udelat jednoduse automatickou zmenu ruznych stranek v prohlizeci po nastavenem case.
Jde mi o stridani stranek napr. 30 sekund tam bude seznam.cz pak 30 google.cz pak 30 sekund idnes.cz atd atd.
Pouzite technologie PHP a Mysql, pripadne jen Javascript.
Prosim o nejaky tip, ukazku, hotove reseni. Diky.
wrestler
Profil
Karlosm
přemýšlíš o nových autohitech?
Karlosm
Profil *
No vypada to tak, ale jde o projekt prezentace na TV a weby jsem uvedl jen nazorne, ktere tam vsak nebudou. Takze jestli se tam zvysi navstevnost na tom internim projektu tak je to uplne jedno. Navic zobrazovaci IP adresa se da odfiltrovat pro nejake statistiky.
TFSi
Profil
JavaScript stačí. Na co by ti bylo PHP a MySQL??
1) setTimeout
2) window.location
Karlosm
Profil *
Ok. Diky za tip jen pak nevim jak tech URL tam dat vice asi nastavit nejakou promenou(if neco tak neco atd), ale pri reloadu stranek se ta promena asi zase nastavi na zacatek a na dalsi URL se nedostane. Jeste jsem nejak myslel pres FRAME, ale mozna na to jdu moc slozite a je to uplne jednoduche. Diky za radu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: