Autor Zpráva
surex
Profil *
ahoj all, mám chybu v php nemůžu ji najít, ale prostě zo je takovej jednoduchej dotaz a já ji envidím

$vysledek3 = MySQL_Query("select * from tipy_triky_komentare WHERE clanek='"$_GET['id']"'")or die(mysql_error());
Casero
Profil
surex
$vysledek3 = MySQL_Query("select * from tipy_triky_komentare WHERE clanek='".$_GET['id']."'")or die(mysql_error());
surex
Profil *
no tý woe sem zapoměl na tečky :D sem ***** sorry za nový téma

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: