Autor Zpráva
kokino
Profil *
zdar

je dobré použít přesměrování pomocí header takto ?

ob_star();

header();

ob_end_flush();

nevýhody? ...

plus se chci zeptat jestli ob_end_flush stačí mít pouze uplně nakonci stránky nebo za kadým header()?

díky...
Str4wberry
Profil
Odpovídám kokinu:
Proč tam dávat ob_start()?
kokino
Profil *
kvůli header ... už jsem pustil nějaké znaky , takže mi to hodí chybu

ještě nevim jak udělat t ustrukturu a vše abych to takhle nemusel řešit

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: