Autor Zpráva
termitus
Profil *
zdravim,

mam problem a podle heldani na foru neni zase tak ojedinely...
jedna se mi o nejaky elegantni zpusob, jak zamezit pri refresh stranky, odesilani dat... mam stranku s ramy a co deset vterin se mi refreshuje leve okno, kde se vypisuji data a pomoci get se prenaseji na stranku pravou (po kliknuti)... kdyz je vse ponecano automaticky, je vse ok, ale kdyz zmacknu f5 pro refresh, data se odeslou a provede se cast scriptu...
zkousel jsem presmerovani pres 303 ale neuspesne...

pomuze pls nekdo???
Taps
Profil
termitus
zkoušel jsi header ?
termitus
Profil *
$code = 301; // kód v rozsahu 300..307
$url = 'http://example.com';
header('Location: '.$url, TRUE, $code);
die('Pro pokračování prosím <a href="'.htmlSpecialChars($url).'">klikněte sem</a>.');
termitus
Profil *
nepomohlo... :(
Leo
Profil
Obnovit se da jen stranka, ktera je v prohlizeci, tedy znovu spustit jen ten skript, ktery poslal vystup do prohlizece. Pokud vystup neudela, nemuzete ho F5 znovu spustit. Leo
jannym
Profil *
ako si to myslel ? stranka je nacitana porad ale ked sa raz poslu data tak ostavaju visiet v post a po refreshi sa primu ako keby boli poslane znovu ale to su uz neaktualne data a to je nas problem potrebujeme zmazat post data pred refreshom
jannym
Profil *
alebo ked sa data odolsu tak na konci sktiptu ich vynulovat aby ked sa stranka refresne tak data nemali ziadnu hodnotu
termitus
Profil *
muzete nam pls nekdo poradit, popripade nejak nasmerovat? predem diky!!!
Leo
Profil
"muzete nam pls nekdo poradit, popripade nejak nasmerovat?"

No kdyz napisete vic o tom, jak vam to funguje a ceho chcete docilit tak ano, Leo
termitus
Profil *
podrobnejsi popis funkcnosti:

je nekolik souboru, ktere zapisuji a ctou z db napr.:

SOUBOR1.php
SOUBOR2.php
SOUBOR3.php
FRAMSET.php
KONEC.php

na SOUBOR1 jsou zadana data, podle vyhodnoceni je mozne nadale zapisovat bud v SOUBOR2, nebo SOUBOR3

ze SOUBOR3 je mozne jit pouze na FRAMSET (zde je stranka s ramy, slozena z hlavicky, paticky, leve strany a prave strany) na leve strane jsou z db pomoci cyklu while vytahovana data, jsou formatovana na odkaz, ktery posila data GET na stranu pravou, kde je pak detailnejsi vypis k jednotlivemu zaznamu... tato leva strana se automaticky refreshuje po 10 sekundach a tak je zaruceno, ze se zobrazi aktualni udaje, ktere jsou v db...
v prave casti souboru FRAMSET se udajum priradi hodnota do db a podle teto pridane hodnoty je mozne jit znova na SOUBOR3, popripade na soubor KONEC.

prvek se na SOUBOR1 zapise do db. pokud prvek nebyl zapsan do db, nejde jej nacist na jimen souboru nez na SOUBOR1. teprve pak je mozne prvek nacist na SOUBOR2, pokud neprojde pres SOUBOR2, nejde jej opet nacist jinde...

vim ze je to zmatene, ale asi to lepe popsat nedokazu... jedna se o zbozi a sklad, kde sklad je soubor FRAMSET. zde se potvrdi objednavka, nebo odlozi... a jedna se mi o to, ze kdyz prvek prochazi systemem poprve, je vse ok a muze se na strance refreshovat a nic se nestane, ale pokud jde ten sam prvek znova pres sklad a stiskne se F5, popripade se da refresh na strance FRAMSET do db se updatuje a to neni dobre...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: