Autor Zpráva
malek
Profil
zdravim

Ako nastavim cez .htaccess alebo ini_set() aby mi server vypisal $_GET['premena'], $_POST['premena'] aj ked zadam len $premena?

tj, ak posielam data s formularu aby stacilo ich odchytit $nieakeDataPost

osobne mam radsej pouzvanie _GET a _POST ale prechadzam na novy server a nechcem prerabat vsetky stare scripty :)

dakujem

S pozdravom
Černák
Měsíček
Profil
register_globals
suky
Profil
malek
Zakladem je nepouzivat register_globals!
malek
Profil
suky jj, ale tak nebudem vsetko prerabat koli tomu :D ked som sa to ucil sam tak nevedel ze nieco take je :D tak ted si to vypnem zapnem v adresari ktorom chcem cze htaccess a je t :D
ninja
Profil
malek

1. Register_globals ti kazdy webhosting neumozni zapnout.
2. Register_globals jsou neprimo bezpecnostni riziko.
3. Nahradit to znamena jeden regularni replace, pokud mas na editaci neco rozumnejsiho nez notepad.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0