Autor Zpráva
olle3
Profil *
Dobrý den,
potřeboval bych pomoct s obrazky v php, na internetu jsem to hledal a pár návodů jak na to jsem našel, ale buď jsem to špatně pochopil nebo napsal. Potřeboval bych, abych pomocí formuláře odeslal obrázek a ten se vložil do už otevřeného obrázku (měl bych tedy jeden defaultní velký a formulářem bych na různá místa vkládal obrázky menší)

tady mam kod:

$la=imagecreatefrompng("ab.png");
$obraz=imagecreatetruecolor(500,500);
$barva = imagecolorallocate($obraz, 250, 50, 5);


imageline($la, 100, 100, 250, 250, $barva);

imagepng($la, 'obrazky/triko.png');
imagedestroy($la);
echo "<img src='obrazky/triko.png'>";

pomocí toho jsem zvládl otevřít obrázek, a víc už vůbec nic

díky za jakoukoliv radu
Alphard
Profil
$obraz=imagecreatetruecolor(500,500);
jestliže už máš obrázek na pozadí, není třeba vytvářet "plátno"

imageline($la, 100, 100, 250, 250, $barva);
tohle vytvoří čáru, je to záměr?

musíš pomocí imagecreatefrompng() otevřít oba obrázky, nakopírovat a pak vytvořit výsledný
olle3
Profil *
tu čáru jsem si jen tak skoušel, s tim kopírováním to vyzkoušim ale pochybuju že se mi to povede :--D díky za pomoc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: