Autor Zpráva
Cuchi
Profil *
Takze moj problem:
mam n generovanych riadkov z tabulky
v kazdom riadku je jeden <select name=select><option value=1>1<option value=2>2<option value=3>3</select>
za celou tabulkou riadkov je submit. Chcem docielit aby sa mi vsetky povyberane hodnoty pozapisovali do databaze.

tu je kod:

<?php
if (isset($_POST['submit']))
{
$dkp=$_POST['dkp'];
$ID=$_POST['ID'];
echo "DKP $dkp <br>";
echo "ID $ID <br>";
$setdkp="update characters set dkp=dkp-'$dkp' where ID='$ID'";
mysql_query($setdkp) or die("Error");
echo "DKP uspesne zvysene o $dkpplus";
}


?>
<br>Si prihlásený!<br>
<br>
<?
$chars="SELECT * from characters order by ID ASC";
$chars2=mysql_query($chars) or die("Could not query players");
echo "<form action=show.php method=post>";
echo "<table width=100% border=1>";
echo "<tr><td>Jmeno</td><td>Rasa</td><td>Trida</td><td>Level</td><td>Talent y</td><td>DKP</td><t d>DKP -</td><td>DKP +</td></tr>";
while($chars3=mysql_fetch_array($chars2))
{
echo "<tr>
<td>$chars3[name]</td>
<td>$chars3[race]</td>
<td>$chars3[class]</td>
<td>$chars3[level]</td>
<td>$chars3[spec]</td>
<td>$chars3[dkp]</td>
<td>
<select name=dkp size=1>
<option value=\"0\">0</option>
<option value=\"20\">-20</option>
<option value=\"40\">-40</option>
<option value=\"60\">-60</option>
</select>
</td></tr>";
}
echo "</table>";
echo "<input type=submit name=submit value=\">>\">";
echo "</form>";
?>
Kajman_
Profil *
začněte s rozližením posílaných údajů...

<select name=\"dkp[$chars3[ID]]"\ size=1>
Cuchi
Profil *
Ano, prisiel som na to ze mam pouzit pole, ale neviem ako napisat script ktory to spracuje t.j. vsetko co je v podmienke
 if (isset($_POST['submit']))
{
Cuchi
Profil *
Uz som na to prisiel dakujem za pomoc.
Cuchi
Profil *
Tak som sa mylil som v koncoch prosim pomozte. Toto som napisal ale ma to par chyb:
1. while sa mi vykonava do nekonecna
2. v pripade ze z databaze vymazem jeden udaj script sa stava nefunkcnym
<?php
if (isset($_POST['submit']))
{
// POCET POSTAV V DATABAZE
  $chars="SELECT * from characters order by ID ASC";
  $chars2=mysql_query($chars) or die("Could not query players");
$sum = mysql_num_rows($chars2);
echo $sum;
// END OF POCET POSTAV V DATABAZE
// WHILE
$i=1;
while ($i<=$sum)
{
    echo "<br>DKP PRE ID $i = ".$dkp[$i]."<br>";
          $setDKP="update characters set dkp=dkp+'$dkp[$i]' where ID='$i'";
          mysql_query($setDKP) or die("Chyba");
}
// END OF WHILE
}
?>
Cuchi
Profil *
Na ten prvy problem som uz prisiel ale co s tym druhym? Dajte mi aspon myslienku ako ho zrealizovat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0