Autor Zpráva
BlackMartin
Profil
Dělám si download systém, ale nemůžu si uvědomit jak udělat zobrazení nejnovějšího souboru když v DB jako datum mám TIMESTAMP.
Nevíte někdo jak nato ?
Joker
Profil
Pokud je datum uložené v databázi, je to celkem triviální problém, nejnovější soubor je nějak takhle:
SELECT id,nazev FROM soubory ORDER BY datumcas DESC LIMIT 1
BlackMartin
Profil
Jejda, díky moc.
Já jsem si prostě nemohl ani zanic uvědomit jak zformulovat SQL dotaz.
Asi jsem ještě ospalý.

Ještě jednou díky moc.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: