Autor Zpráva
martinkloubek
Profil *
DD,
potřeboval bych poradit kde by mohl být problém,
mám nainstalovaný localhost vše nejnovější do ted vše fungovalo jak má,
najednou se někdy (z 99%) začne načítat stránka strašně dlouho (minuty) a nakonec zamrzne (stránka nenalezena).
Dole píše čekání na localhost
Zajímavý je že to není o jednoho projektu ale třeba i při startu http://localhots (to samé u 127.0.0.1)

Pak třeba někdy 2 stránky projdu a zasekne se až u třetí.
Zkoušel jsem přeinstalovat prohlížeč. Problém je v IE i v mozille.

Dělá to i u stránek kde se nepřipojuji k databázi

kontroloval jsem soubor host tam je 127.0.0.1 localhost

nevíte kde by mohl být problém?
Měsíček
Profil
1.) Jaký máš Apache? (verzi) a používáš PHP skripty? (v tom případě by Apache mohl ztroskotat na špatném dll (v tom případě stáhnout novou verzi PHP)).
2.) Podívej se do error.log apache, ten by toho mohl vědět více.
martinkloubek
Profil *
APACHE mám 2.0 něco nový...
error. log toho moc neřekl...
PHP jsem přehrál ale chyba je pořád...
Měsíček
Profil
error. log toho moc neřekl...

Co přesně napsal?
martinkloubek
Profil *
Posílám výtažek z jednoho dne (ohledně MYSQL připojení to byla jen chyba nastavení tomi vypsalo error)




[Wed Mar 05 15:30:34 2008] [error] [client 127.0.0.1] PHP Warning: mysql_pconnect() [<a href='function.mysql-pconnect'>function.mysql-pconnect</a>]: Host '88.103.25.205' is not allowed to connect to this MySQL server in C:\\dev\\www\\tricapy\\nastaveni.php on line 14, referer: http://localhost/
[Wed Mar 05 15:35:48 2008] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/dev/www/tricapy/images/vlajka_esp.gif, referer: http://localhost/tricapy/
[Wed Mar 05 15:35:50 2008] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/dev/www/tricapy/images/vlajka_esp.gif, referer: http://localhost/tricapy/cenik-u-tri-capu.html
[Wed Mar 05 15:40:03 2008] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/dev/www/tricapy/images/vlajka_esp.gif, referer: http://localhost/tricapy/
[Wed Mar 05 15:40:03 2008] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/dev/www/tricapy/images/vlajka_esp.gif, referer: http://localhost/tricapy/
[Wed Mar 05 15:40:05 2008] [error] [client 127.0.0.1] File does not exist: C:/dev/www/tricapy/images/vlajka_esp.gif, referer: http://localhost/tricapy/cenik-u-tri-capu.html
[Wed Mar 05 15:45:16 2008] [warn] pid file C:/dev/prog/Apache2/logs/httpd.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
[Wed Mar 05 15:45:19 2008] [notice] Apache/2.0.63 (Win32) PHP/5.2.5 configured -- resuming normal operations
[Wed Mar 05 15:45:19 2008] [notice] Server built: Jan 17 2008 22:58:29
[Wed Mar 05 15:45:19 2008] [notice] Parent: Created child process 580
[Wed Mar 05 15:45:24 2008] [notice] Child 580: Child process is running
[Wed Mar 05 15:45:24 2008] [notice] Child 580: Acquired the start mutex.
[Wed Mar 05 15:45:24 2008] [notice] Child 580: Starting 250 worker threads.
Starting the Apache2 service
The Apache2 service is running.
] pid file C:/dev/prog/Apache2/logs/httpd.pid overwritten -- Unclean shutdown of previous Apache run?
[Wed Mar 05 15:56:21 2008] [notice] Apache/2.0.63 (Win32) PHP/5.2.5 configured -- resuming normal operations
[Wed Mar 05 15:56:21 2008] [notice] Server built: Jan 17 2008 22:58:29
[Wed Mar 05 15:56:21 2008] [notice] Parent: Created child process 2752
[Wed Mar 05 15:56:21 2008] [notice] Child 2752: Child process is running
[Wed Mar 05 15:56:21 2008] [notice] Child 2752: Acquired the start mutex.
[Wed Mar 05 15:56:21 2008] [notice] Child 2752: Starting 250 worker threads.
The Apache2 service is restarting.
The Apache2 service has restarted.
Parent: Received restart signal -- Restarting the server.
[Wed Mar 05 15:57:02 2008] [notice] Child 2752: Exit event signaled. Child process is ending.
[Wed Mar 05 15:57:02 2008] [notice] Apache/2.0.63 (Win32) PHP/5.2.5 configured -- resuming normal operations
[Wed Mar 05 15:57:02 2008] [notice] Server built: Jan 17 2008 22:58:29
[Wed Mar 05 15:57:02 2008] [notice] Parent: Created child process 5480
[Wed Mar 05 15:57:02 2008] [notice] Child 5480: Child process is running
[Wed Mar 05 15:57:03 2008] [notice] Child 2752: Released the start mutex
[Wed Mar 05 15:57:03 2008] [notice] Child 5480: Acquired the start mutex.
[Wed Mar 05 15:57:03 2008] [notice] Child 5480: Starting 250 worker threads.
[Wed Mar 05 15:57:04 2008] [notice] Child 2752: All worker threads have exited.
[Wed Mar 05 15:57:04 2008] [notice] Child 2752: Child process is exiting

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0