Autor Zpráva
martin458
Profil *
ahoj, jde nak udělat aby se bral php kod z externiho soubopru jako s javascriptem nebo csskem ?:-)

jestli jo tak jak ?:-D

děkuji:)
Měsíček
Profil
<?php include "jiny_soubor.php";?>

nebo

<?php require "jiny_soubor.php";?>

je to ono?
martin458
Profil *
to vklada ten soubor do kodu ne ?

ja ybch potřeboval a by to bral jako dll knihovnu. třeba nedke v php kodu bych mel doIt(x,y); a v nakym souboru bych mel tu fcc napsanou..
Měsíček
Profil
no však ano zkus si to ;)
martin458
Profil *
:-)
Taps
Profil
martin458
ještě se dá použít file_get_contents

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: