Autor Zpráva
kokino
Profil *
zdar, generuji z db více souborů přez while dá se dát nějaká pauza mezi vytvořenými jendotlivými soubory nebo tak něco ? aby to nějak třeba nezahltilo nebo tak něco , jsem totiž ještě nedělal script který by měl pracovat delší dobu, tak stím nemám zkušenosti ,... nějaké rady ? .. dík
Nox
Profil
Třeba
http://cz2.php.net/manual/cs/function.sleep.php
http://cz2.php.net/manual/cs/function.usleep.php
http://cz2.php.net/manual/cs/function.time-sleep-until.php
kokino
Profil *
a je to potřebné ?
Retal
Profil
K čemu ta pauza má být? Spíš tě dostihne max execution time.
kokino
Profil *
no ono já budu zasebou vytvářet třeba 30krát pomocí while soubor pokaždé jiný a tak mě napadlo jestli tam nedát mezi každý opakováním while pauzu nebo to není třeba? ... kčemu se to pak používá přesněj ?
Retal
Profil
Ta pauza tam nemá smysl, procesor se kvůli tomu nepřehřeje. :)
Pokud bys přehltil server nějakým požadavkem, skript prostě počká, než se daný příkaz provede.
kokino
Profil *
a kčemu se teda ty pauzy používaj ?
karbon
Profil *
Dá se to použít na localhostu jako simulace zpoždění přenosu dat ze serveru na klienta.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: