Autor Zpráva
horava2
Profil
dobry den,

stahl jsem si tento script na galerii.
ale kdyz tam cokoli zmenim,tak prestanou fungovat nahledy.(zobrazi se misto nahledu pouze nazev fotografii.jpg)
dekuji moc za odpoved!

<?php
///////////////////////////////////////////////////////////////
/// ///
/// Jednoduchá a přitom plně automatická fotagalerie ///
/// Zobrazuje POUZE obrázky ve formátu JPG, JPEG !!! ///
/// ///
/// © 2006 Jaroslav Hensl ///
/// ///
///////////////////////////////////////////////////////////////

///////////////////////////////////////////////////////////////
/// ///
/// NASTAVENÍ ///
/// ///
///////////////////////////////////////////////////////////////

$path="fotky"; /// cesta do složky s obrázky
$width=133; /// šířka nahledu
$height=100; /// výška náhledu
$kvalita=75; /// kvalita náhledu
$zob_width=800; /// šířka okna, ve kterém se a obrázek zobrazí a šířka zobrazeného obrázku
$zob_height=600; /// výčka okna, ve kterém se a obrázek zobrazí a výška zobrazeného obrázku

///////////////////////////////////////////////////////////////
/// ///
/// Konec NASTAVENÍ ///
/// ///
/// Dále bez znalosti PHP neupravovat !!! ///
/// ///
///////////////////////////////////////////////////////////////

$nahled=$_GET[nahled];
$zobraz=$_GET[zobraz];

if($nahled == "" && $zobraz == ""){ ?>
<html>
<head>
<title>Fotogalerie</title><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
</head>
<body>

<script>
function obrazek(soubor)
{

var src = "<? echo $PHP_SELF ?>?zobraz=";
var path = src + soubor;
var options = "toolbar=no,scrollbars=no,resizable=no,width=<? echo $zob_width; ?>, height=<? echo $zob_height; ?>;"
msgWindow=window.open(path,"",options);

if(!msgWindow){
location.href=path;
}

}
</script>
<div align="center">
<h1>Galerie</h1>
<?
$slozka = dir("$path");
while($file=$slozka->read()) {
$jpg_test=explode(".", "$file");
if ($jpg_test[1]=="jpeg" || $jpg_test[1]=="jpg" || $jpg_test[1]=="JPG")
{
echo "<a href=\"".$PHP_SELF."?zobraz=$file\" onclick=\"obrazek('$file'); return false\"><img src='".$PHP_SELF."?nahled=$file' border=0 alt='$file'></a>\n";
}
}
$slozka->close();

?>
</div>
</body>
</html>
<? }if($nahled != ""){

$size = getimagesize($path."/".$nahled);
$src_width = $size[0];
$src_height = $size[1];
$typ_zdroje = $size[2];
Header("Content-type: image/jpeg");

$src = imagecreatefromjpeg($path."/".$nahled);
$dst = imagecreatetruecolor($width,$height);
ImageCopyResampled($dst, $src, 0, 0, 0, 0, $width,$height,$src_width,$src_height);
imagejpeg($dst,'',$kvalita);
imagedestroy($src);
imagedestroy($dst);
}if ($zobraz != ""){ ?>
<html>
<head>
<title>Obrazek - <? echo $zobraz; ?></title>
</head>
<body rightmargin="0" leftmargin="0" topmargin="0" bottommargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<a href="javascript:close()" title="Klikněte pro zavření"><img src="<? echo $path."/".$zobraz ?>" border="0" width="<? echo $zob_width; ?>" height="<? echo $zob_height; ?>" /></a>
</body>
</html>
<? } ?>
Alphard
Profil
stahl jsem si tento script na galerii.
gratuluji

ale kdyz tam cokoli zmenim,tak prestanou fungovat nahledy.(zobrazi se misto nahledu pouze nazev fotografii.jpg)
to je blbé, ale co my s tím? jestli chceš upravit konkrétní věc, musíš to napsat

dekuji moc za odpoved!
není zač
horava2
Profil
konktretni vec,treba ze chci zmenit $path="fotky"; /// cesta do složky s obrázky .......... treba kdyz to zmenim na $path="image"; /// cesta do složky s obrázky ,tak potom ty nahledy nefunguji(samozrejme ze mam na webu slozku image v ktere jsou fotky).
dale,kdyz pridam kodovani,taktez to udela tu samou chybu-nefunguji nahledy.
viz. - http://www.bikepark.nazory.cz/galerie.php

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: