Autor Zpráva
flying gentleman
Profil
jak na to???jak mam udelat, aby se mi treba v paticce zobrazovalo napriklad, ze stranka byla vygenerovana behem 0.2 sekund????pomoci php. diky
Hugo
Profil
Na zacatku skriptu si pomoci MicroTime() uloz cas, to same na konci skriptu, odecti tyto dve hodnoty a zformatuj to do rozumneho tvaru.
flying gentleman
Profil
co z toho microtime vubec leze????ted mi to napsalo 0.80316800 1116938393, ale ja nevim co to je???
Anonymní
Profil *
zeby microsekundy od 1.1.1980 ?? ;-)
flying gentleman
Profil
to teda nevim, ze by pocet mikrosekund od 1.1 1980 zacinal nulou??
Hugo
Profil
To druhe cislo je klasicky UNIX TIMESTAMP. Prvni cislo je pocet mikrosekund. Podivej se do manualu, urcite to tam je popsane.
Pachollini
Profil
Přímo v manuálu k PHP je čas běhu skriptu jako ukázka použití funkce microtime(), viz http://at2.php.net/microtime
printf
Profil
Docela by mě zajímalo proč se na některých stránkách s touhle informací vnucujou. Dovedu si představit její užitečnost jen pro debugovací účely, ale někde se s tím vysloveně chlubí (bohužel si teď nevzpomenu kde, ale určitě zas na nějaké takové stránky narazím).
thingwath
Profil
Prostě to vypadá cool, no :o)
Acci
Profil
Třeba na hulan.cz tím demonstruje rychlost svého systému
Leo
Profil
"bohužel si teď nevzpomenu kde, ale určitě zas na nějaké takové stránky narazím"

Urcite / ma to treba Google na strance s vysledky, Leo
printf
Profil
Leo
no vidíš :-) každopádně mi to hrozně pomůže...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.