| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Kcko Profil |
#1 · Zasláno: 11. 3. 2008, 19:17:34
Dlouho dobu pouzivam PHP Mailera a nikdy zadny problem.
Posilam jednoduche maily, HTML maily, obcas obrazek ci PDF jako prilohu. Kdyz prislo na vec a klient chtel obrazek v tele mailu pouzil se embedovany obrazek se zastupnou hodnotou CID Aktualni klient si preje mit newsletter jako jednodussi verzi webovych stranek. Ta se sklada samozrejme z vetsi casti obrazku ( ruzne stiny, prechody, hlavicka, paticka, logo atd ...) Takze CID mi tady nepomuze a kdyz sem dal nejprve DIVU a pote bunce tabulky vnoreny css styl ( style="background ... ) a odkazal jsem se na webove stranky tak sem si myslel ze to je OK. Na centrum, seznam , atlas a do meho outlooku 2003 to prislo defakto totozne. Pak jsem zkontroloval thunderbird a hlavne novou verzi OUTLOOKU a zaplakal jsem. Oba klienti zobrazili newsletter ale totalne bez obrazku a outlook dokonce bez vsech stylu. Googloval jsem, nadaval, zkousel ruzne nesmysly ale v Outlooku proste smula. Takze mi zbyva bud rict klientovi ze to nejde ( coz samozrejme chtit slyset nebude a ja budu ten spatny co to neumi) nebo mi nekdo prozradi zda li to vubec jde :) |
||
|
Časová prodleva: 18 let
|
|||
0