Autor Zpráva
snouman
Profil
Ahoj, potřebuju aby se mi nezobrazoval vlastní soubor a složky. Používám tento script.
Prostě ty tečky, "." a ".."

<?php
echo "<table><tr><td>Název souboru</td><td>Velikost souboru</td><td>Čas vytvoření</td><td>Polsední změna</td></tr>";
$slozka = OpenDir("."); // Tento skript vypíše osah složky v níž je uložen
while ($soubor = ReadDir($slozka)){
$vytvoreno=FileCTime($soubor);
$zmeneno=FileMTime($soubor);
echo ("<tr><td>".$soubor."</td><td>".FileSize($soubor)."bytů"."</td><td>".S trFTime("%d/%m/%Y %H:%M",$vytvoreno)."</td><td>".StrFTime("%d/%m/%Y %H:%M",$zmeneno)."</td><td><br>");
}
echo "</table>";
?>

Nedokáži si představit, jak by to šlo udělat...
fojta
Profil *
$slozka = OpenDir("."); // Tento skript vypíše osah složky v níž je uložen
while ($soubor = ReadDir($slozka))
{ 
  if ($soubor != "." && soubor != "..")
 {
   vytvoreno=FileCTime($soubor);
   $zmeneno=FileMTime($soubor);
   echo ("<tr><td>".$soubor."</td><td>".FileSize($soubor)."bytů"."</td><td>".S  trFTime("%d/%m/%Y     %H:%M",$vytvoreno)."</td><td>".StrFTime("%d/%m/%Y %H:%M",$zmeneno)."</td><td><br>"); 
 }

co treba takto? :)
fojta
Profil *
aaaaa yapomel jsem tam napsat slozenou zavorku
$slozka = OpenDir("."); // Tento skript vypíše osah složky v níž je uložen
while ($soubor = ReadDir($slozka))
{ 
  if ($soubor != "." && soubor != "..")
 {
   vytvoreno=FileCTime($soubor);
   $zmeneno=FileMTime($soubor);
   echo ("<tr><td>".$soubor."</td><td>".FileSize($soubor)."bytů"."</td><td>".S   trFTime("%d/%m/%Y     %H:%M",$vytvoreno)."</td><td>".StrFTime("%d/%m/%Y %H:%M",$zmeneno)."</td><td><br>"); 
 }
}

takto to je spravne
snouman
Profil
jj díky, našel jsem to na php.net :) to co píšeš ty funguje :)
snouman
Profil
Ještě bych měl dotaz jak odstraním koncovku třeba jako .jpg Nebo nějaké obecné pravidlo které by z názvu souboru umazalo vše za tečkou...

example1.jpg ---> example1
psenik
Profil *
Zkus pouzit nejake funkce v PHP neco ze skupiny prikazu htmlspecialchars.. treba "substr".. ted na to koukam a bylo yb to idealni..
suky
Profil
snouman
Spis pouzij regularni vyraz, ktery vymaze tecku a vse za ni...
slon456
Profil *
Dobrý den,
Prosím, jak můžu ty soubory seřadit podle názvu?
BetaCam
Profil
slon456
Prosím, jak můžu ty soubory seřadit podle názvu?
buď použij funkci

scandir()


nebo ty načítaný soubory načti do pole a pak je seřaď třeba pomocí :

sort()

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: