Autor Zpráva
dooo
Profil *
Ahoj,

Add 1) jak řeší např. ******* to, že vidíte na stránce časové odpočítávání, a až dosáhne nuly, stránka se refreshne a něco se vykoná, nějaký script.

Je to patrně javascriptem, to odpočítávání a někde tam maj i jiný proměnný, třeba SESSION, který testujou na čas, ale jde mi o ten reload stránky po dosažení časového limitu, co když si uživatel JAVASCRIPT vypne v tom průběhu odpočtu?

Je to nějaký flexiblilní CRON či něco takového?


Add 2) je možné na localhostu mít něco jako CRON, testovat že v tu a tu dobu udělá script nějaký příkaz, aniž bych na té stránce byl? Existuje program, co umí tuto CRON funkci na localhostu?
kubiseg
Profil
<meta name="refresh" content="n;url" />


pro přesměrování ... odpočet si uděláš javascriptem, nebo rovnou uděláš javascriptem i přesměrování přes

window.location.replace('url')


ad2) hledej cron

http://interval.cz/clanky/jak-na-demona-cron/
ninja
Profil
dooo: reload stranky po urcite muzes udelat bud pomoci JavaScriptu, nebo meta hlavicky. Nic jineho neni mozne, realod se musi spustit u klienta, ne na serveru.
dooo
Profil *
Díky chlapi.
Mike8748
Profil
ninja
refresh udelas i jinak nez jenom pomoci JS nebo meta. staci pres php poslat spravnou hlavicku
kubiseg
Profil
Mike8748
to je ovsem mozne pouzit pouze v pripade, ze skript nema zadny vystup pred volanim hlavicky... ;-) coz v tomto nebude, protoze chce mit na strance odpocitavani a tudiz tam vystup uz je...
pito
Profil
jak by to slo udelat pres php
Mike8748
Profil
kubiseg
tak se napred odesle hlavicka, a pak teprve html kod s JS skriptem na odpocet ne? k cemu asi jsou sablony?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0