Autor Zpráva
heavymetal
Profil
zdar, mám takový problém. chtěl bych udělat na svojem webu slozku obrazky a do ni dat soubor index.php
a podle toho co by bylo za otaznikem by se vlozil do index.php obrazek. ale ne pres html(<img src="">)
ale tak aby prohlizec povazoval index.php za obrazek.

mam namysli mojestranky.cz/obrazky/index.php?img=obrazek1
no a pak by se k promenne img pridala koncovka .*jpg nebo *.png (to uz ja si nejak udelam)
a pak by se funkci file_exists zkontrolovalo, zda ve slozce obrazky je pozadovany obrazek, a ten by se pak nejak vlozil do toho index.php. vim ze to ide uz sem nekde videl na ruznych strankach.
muzete mi prosim poradit a vypsat cely kod? dekuji
Alphard
Profil
index.php pošle vhodnou hlavičku, např. header ("content-type: image/png"); a pak vypíše ten obrázek, třeba readfile()
heavymetal
Profil
diky moc! muzes mi poslat pls vic typu hlavicek? treba abycj mohl stahnout html soubor atd.
nightfish
Profil
heavymetal
http://www.iana.org/assignments/media-types/
vackar
Profil *
Pokud muzu doporucit tak na konec pouzij flush(). Co sem zjistil tak to potom v opere dela problemy a nenacita se cely obrazek (u vetsich nez 32k)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: