Autor Zpráva
tomasj
Profil *
Zdravím
Mám v db uložené uživatele a chci zjisit jestli jsou zrovna online na webu, ke každému uživateli si po refreshi stránky ukládám aktuální čas a pak jej porovnám s aktuálním...Dělám to pomocí tohoto scriptu
<?php
$vysledek=mysql_query("select jmeno,id,DATE_FORMAT(last, '%H:%i:%s') as
last FROM uzivatele
WHERE last > NOW() - INTERVAL 3 MINUTE") or die
(mysql_error());
while ($zaznam=MySQL_Fetch_Array($vysledek)){

echo '<a href="uzivatel.php?profil='.$zaznam["id"].'">'.$zaznam["jmeno"].'</a>& nbsp;,&nbsp;';
}
?>
Kde sloupec "last" je uložený poslední čas...

Tenhle script mi funguje (podle systaxe) ale nefunguje po funkční stránce, když uživatel stránku navštíví, tak se mi po 3 minutách v seznamu online uživatelů pořád objevuje..kde je chyba?? děkuji za rady
Taps
Profil
tomasj
zkus použít session, To pak můžeš po opuštění stránky smazat

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: