Autor Zpráva
maestorm
Profil
Zdravím hezký večer...
učím se PHP a nikde jsem nenašel jak bych eventuelně mohl zastavit tento skript...
tak jsem se rozhodl dotázat se zde na fóru...
předem děkuji a přeji hezký večer či už spíše dobrou noc... ;-)

<?php
$c = 2;
if ($c = 2) {
for($e >= $c++; $e <= 0; $c++)
echo "<table$e>
<tr>
<td>
<tr><td>Tabulka</td></tr>
</td>
<td>
Sloupec 1
</td>
<td>
Sloupec 2
</td>
<td>
Sloupec 3
</td>
<td>
Sloupec 4
</td>
<td>
Sloupec 5
</td>
<td>
Sloupec 6
</td>
<td>
Sloupec 7
</td>
<td>
Sloupec 8
</td>
<td>
Sloupec 9
</td>
</tr>
</table$e>";
}
if ($e = 20) {
for($e <= $c--; $e >= 0; $c--);
}
?>
Taps
Profil
maestorm
zkoušel jsi break; ?
maestorm
Profil
právě proto píši učím se pomalu... s PHP jsem začal předevčírem, tak se o něco snažím, i když funkcím,... zatím zrovna moc jak je vidět nerozumím tzn.:

prosím pomoz mi s tím break jak to nastavit např.:

až naběhne 20 tabulek aby se skript zastavil...

děkuji předem...
Alphard
Profil
$c = 2;
if ($c = 2) {

i kdyby to bylo správně, nemá to smysl, navíc = je operátor přiřazení, == operátor porovnání

for($e >= $c++; $e <= 0; $c++)
zmatek, blbost, většinou se pracuje jen s jednou proměnnou, když chceš 20 tabulek, bylo by to
for ($i = 1; $i <= 20; $i++)

if ($e = 20) {
for($e <= $c--; $e >= 0; $c--);


tenhle cyklus nic nedělá, proč tam je?
maestorm
Profil
děkuji! Jsem začátečník a moc dobře zatím php nerozumím, zato však ovládám HTML, CSS, trochu JavaScript, web. grafiku,...
takže snad blbej nejsem...
na PHP to bohužel možná zatím platí, doufám, že však ne na dlouho...
Děkuji za pomoc Alpharde a Tapsi...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: