Autor Zpráva
Jurasss
Profil *
Dobrý den,
v jednom scriptu přiřazuji soubor pomocí .= a funguje mi to, ale na localhostu mi to nefunguje.

Zřejmě potřebuji nastavit soubor php.ini nebo tak něco.

Můžete mi prosím poradit aby mi to fungovalo i na localhostu?

Děkuji.

Ještě přikládám ten script:
while ($vypis = mysql_fetch_array($dotaz)) {
  $a .= "\n{alt: '" .$vypis["a"]. "', small: {url: './tn" .$vypis["b"]. "'}, big: {url: './" .$vypis["b"]. "'} },";
}
Jurasss
Profil *
Ještě přidávám chybovou hlášku, kterou mi to vypisuje.

Podotýkám, že na řádku 49 je $a .= "\n{alt...

Undefined variable: text in <b>c:\program files\easyphp1-8\www\fotogalerie-jak\index.php</b> on line <b>49</b>
nightfish
Profil
1) předpokládám, že před tím cyklem while máš někde: $a = "";
2) vypsaná chybová hláška se vztahuje na řádek 49 v souboru index.php a odkazuje se na proměnnou $text, kterou tam však nemáš, takže jsi nám zřejmě neposlal relevantní část kódu
Jurasss
Profil *
předpokládám, že před tím cyklem while máš někde: $a = "";
Nemám!

Tedy už mám, ale něměl jsem.

Děkuji mnokrát.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: