Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
tomask Profil |
#1 · Zasláno: 20. 3. 2008, 09:17:33
Zdravím, vytvářím statistiky návštěvnosti pro svůj web. Pro nezapočítávání vyhledávacích a podobných robotů mám jednoduchou podmínku:
$robot = 0; $agent_test = " " . StrToLower ($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']); If (StrPos ($agent_test, "@")){ $robot = 1; } If (StrPos ($agent_test, "search")){ $robot = 1; } If (StrPos ($agent_test, "crawl")){ $robot = 1; } If (StrPos ($agent_test, "bot")){ $robot = 1; } If (StrPos ($agent_test, "spider")){ $robot = 1; } If (StrPos ($agent_test, "jeeves")){ $robot = 1; } If (StrPos ($agent_test, "accoona")){ $robot = 1; } If (StrPos ($agent_test, "acorn")){ $robot = 1; } If (StrPos ($agent_test, "adressen")){ $robot = 1; } ....atd. Pořád se mi ale započítávají někteří roboti, které např. Toplist nezapočítá. Nemáte nějaký plně funkční script, který by byl v tomhle směru stejně spolehlivý jako např toplist.cz? Ještě jsem zkoušel zakázat robotům pomocí souboru robots.txt přístup k souboru který statistiky zapisuje, to ale taky nepomáhá. |
||
K Profil * |
#2 · Zasláno: 20. 3. 2008, 09:21:55
pocitej to javacriptem. Jinak mi neprijde jako dobre reseni tvorit neco co uz je nekde hotove a to mnohem lepe. viz. napr. Google Analytics
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0