Autor Zpráva
Bones
Profil
Ako spravim aby mi pocitadlo ukazalo kolko hosti som mal na stranke za poslednych X minut? To X zmenim na vlastne cislo
vertigo4
Profil
tak že budeš návštěvníky zapisovat třeba do databáze s časem jejich příchodu... a potom spočítáš řádky, kde vyhovuje podmínka třeba těch minut...
Bones
Profil
mohol by si mi dat kod co mi to bude pocitat a zobrazovat na stranke?
vertigo4
Profil
nebudu zde psát kod... pokud ovšem nenabídneš nějakou odměnu... můžeš využít části těchto kodů:

http://www.rjwebdesign.net/Ostatni/Skripty-Ke-Stazeni --> http://www.rjwebdesign.net/download.php?fid=12&file=counter.rar

http://interval.cz/clanky/statistika-pristupu-v-php-hodinova-a-denni-n avstevnost/

http://www.vertigo4.cz/blog/statistika-vernych-navstevniku
Bones
Profil
nejde ani jedno
vertigo4
Profil
Bones
jak nejde... ty odkazy jsou pro inspiraci abys věděl jak na to... když tak něco nastuduj o MySQL (zápis do databáze, výpis počtu řádků podle podmínky) zkus sestavit ten kod, pak nám ho sem ukaž, mi ti řeknem dobře, či špatně a poradíme ti co a jak... ale hlavně prosím: už se konečně snaž něco udělat sám... jinak si založ nové téma v sekci Práce a zakázky, navrhni cenu a já budu první kdo by ti sestavil kod za nějakou odměnu...

P.S. Podobný script mám v počítači a stačilo by změnit snad jen jeden řádek a pokud by se na tuto věc zeptal někdo jiný, než ty, hlavně s větším zájmem o získání nových informací, tak bych mu jej sem napsal... bohužel
Bones
Profil
ja za to nebudem platit sak nemam nic
Matty
Profil
Bones
ja za to nebudem platit
Jsou pouze dvě varianty - zaplatit nebo se to naučit.
mohol by si mi dat kod
Gůgl?
sak nemam nic
Lidi, kteří nemají nic se válejí naproti před sámoškou.
vertigo4
Profil
Bones
jak píše Matty: nezbývá ti nic než se snažit
Bones
Profil
nemozete mi napisat zadarmo ten kod?
nightfish
Profil
Bones
nemozete mi napisat zadarmo ten kod?
ne, nemůžu, co bych z toho měl?
dobrý pocit? u tebe těžko, protože když ti něco pošlu, tak seš tu za den dva znovu a budeš chtít zase něco jiného
neprojevuješ žádnou snahu vyřešit problém sám (napsat na fórum, ať ti někdo pošle kód, nepovažuji za snahu o řešení problému), to dle mého názoru dost lidí odradí...
vertigo4
Profil
Bones
jestli jsi to nepochopil, tak tady nejde o to jestli zadarmo nebo ne, ale o to jak tě naučit se sebevzdělávat a hladat informace... asi bych to uzavřel skvělým moudrem:

Dej hladovému rybu a nasytíš ho na celý den, nauč ho rybařit a nasytíš ho na celý život...
Bones
Profil
Dej hladovému rybu a nasytíš ho na celý den, nauč ho rybařit a nasytíš ho na celý život...

to je jaka dobra veta
Alphard
Profil
dobře, když ti pomůžu (čti udělám) sql dotazy, projevíš trochu snahy a poskládáš si zbytek sám?
nejdříve vložíme do databáze čas a IP (uživatele budem rozlišovat pouze podle IP)
k tomu potřebujeme tabulku

create table pristupy (
cas int,
ip char(15)
)

a dotaz na vkládání dat
mysql_query ("insert into pristupy (cas, ip) values (".time().", '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."')");

a pak výběr
mysql_query ("select count(distinct ip) from pristupy where cas > ".(time() - X*60));
X ... počet minut
vertigo4
Profil
Bones
to je čínské přísloví

Alphard
obdivuju tě, že se ti to chce psat... no ale nechapu, kdyby se mrkl na ten můj první odkaz tak to myslím to co on chce....

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: