Autor Zpráva
Ronny
Profil *
na jak přihlašování využívám session. Když chci zkontrolovat, zda si napr. stranku index.php?page=clanky_seznam neprohlizi nejaka cizi osoba, includu zde
<?php
session_start();

if($_SESSION['prihlasen'] != "ano") {
  Header("Location: login.php");
}
?>


a zajímalo by mě, jak by se provedl login usera po dobu necinnosti dejme tomu 5 minut...
Dekuji vesem za reakce
Medvídek
Profil *
Myslim ze se da nastavit jak dlouho maji SESSION trvat :)

pres htaccess bych to resil asi takto:
php_flag session.gc_maxlifetime 2000

Jinak vlákno o tomto je už zde
Ronny
Profil *
a je ještě nějaké jiné řešení, které bych nemusel psát do .htaccess?
Ronny
Profil *
ja prave moc nechci zjistovat, jak dloho trva session, chci, aby např. po 5min nečinnosti došlo k odhlášení uživatele

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: