Autor Zpráva
pertik
Profil *
Nazdar,potřeboval bych poradit: mám přihlašovaní,ale když se přihlasím tak se mi zkontroluje v databazi jemno a heslo pokud najde někoho kdo odpovída vypíše jeho id a uloží ho jako session.No ale ja prostě potřebuji vědět jak mám refresovat stránku abyse provedly všechny skripty a ne jen ty co jsou pod přihlašovaní zkoušel jsem dát header("Location: neco.php"); ale když se mi ukládaji ty session tak mi to napíše chybu nevíte někdo jak to udělat?
roberta
Profil
header("Location: neco.php"); funguje za podmienky, že pred týmto príkazom neposielaš nič na výpis do prehliadača (ani prázdny znak)
možno ti pomôže pridať pod prihlasovanie include('neco.php');
pertik
Profil *
Nj ale ja posílam , nevíte o něčem jinem?
Ford
Profil
Co tohle:

<?php
echo "<META HTTP-EQUIV=\"Refresh\" CONTENT=\"2; URL=neco.php\">";
?>

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: