Autor Zpráva
Ronny
Profil *
Mám skript na řádkování - pužívám ho v administraci, kde mi funguje jak má (pracuji zde se soubory - *.php)
V uživatelské části používám totéž stránkování, ale nefungují my odkazy na další stránky - čili když kliknu na stránku 2, 3, 4... tak se mi zobrazí jen prázdná stránka... tady si obsah databáze nenačítám do na "pozadí souborů", jako v administraci, vše prostě volám z databáze... a tady mi to stránkování nefunguje... zobrazí se mi pouze první stránka s příspěvky....

Ukázka kódu:
$radku = mysql_num_rows(mysql_query("SELECT id FROM clanky;"));

$po = 5; /* počet řádků na stránku */
$max_stranek = ceil($radku / $po); /* počet stránek */
$url_stranka = ($_GET["stranka"] / $po) + 1; /* Aktuální stránka */

for($i=0; $i < $max_stranek; $i++) {
$cislo = ($i + 1);
$url_cislo = ($cislo * $po) - $po;
if($url_stranka != $cislo) {
echo "<a href=\"index.php?stranka=".$url_cislo."\">".($i + 1)."</a>\n";
} else {
echo "<strong>".($i + 1)."</strong>\n";
}
}


Nesetkali jste se někdo s obdobným problémem?
Fergi
Profil
nevim sice kde bude chyba ,ale doporucuji vam toto strankovani me funguje bezchybne http://trupik.aspweb.cz/programovani/php/strankovani-v-php-a-mysql-poh odlne-a-univerzalne.aspx
ninja
Profil
Ronny: naucete se pouzivat v MySQL "LIMIT"!
Ronny
Profil *
ninja
omlouvá se - ne řádkování, ale stránkování...

limit tam samozřejmě mám v tom SQL dotazu:
$sql = mysql_query("SELECT id, nazev, concat(substring_index(text, ' ', 5), '...') text, DATE_FORMAT(`pridano`, '%d.%m.%Y') pridano, do_rubriky, seo FROM clanky order by id desc LIMIT ".intval($stranka).",$po");


Nevím proč, ale když kliknu na odkaz, který má směřovat na další stránku se články, tak se mi zobrazí jen ta prázdná stránka... už mě vůbec nenapadá, kde se mohla býti chyba:(

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: