Autor Zpráva
Jan F.
Profil *
Ahoj.

Jak můžu zařídit, aby se z parametru (který získám tímto: <?php echo $_GET['id']; ?>), dále pracovalo jen s číslicemi?

www.neco.cz/index.php?id=priklad28test13 > 2813

Děkuju za pomoc.
Eddie
Profil
vsetky ostatne znaky vyhod prec. dajme tomu funkciou http://php.net/str_replace
Jan F.
Profil *
Zeptám se stylově. Přesně po měsíci.

Parametr se mi trochu zjednodušil. A to na: o1, o2, ..., o14, ..., o73, ...
Jde nějak ušmiknout jen ten první znak (písmeno)?

Díky.
Medvídek
Profil
myslim že jo :) substr
Jan F.
Profil *
<?php echo substr('<?php echo $_GET['id']; ?>', 1); ?>
Měsíček
Profil
No to asi nebude to pravé ...
Jan F.
Profil *
Měsíček
:-D Také jsem to teď zjistil. :)

Odstraní to "<". Kdybych já to jen uměl správně poskládat. :-/
Měsíček
Profil
Ještě by byla jedna nahrážková možnost, že by jsi s proměnnou pracoval "jedině" kdyby to bylo číslo, ..
nightfish
Profil
Jan F.
<?php echo substr('<?php echo $_GET['id']; ?>', 1); ?>
takhle ne-e

<?php echo substr($_GET['id'], 1); ?>
Jan F.
Profil *
nightfish
Dokonalý. Děkuju moc.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: